Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Liverpool–Inter med Mané som målskytt till 2.50
Champions League

SPELTIPS: Liverpool–Inter med Mané som målskytt till 2.50

Publicerat 2022-03-07 10:11

Liverpool har ett utmärkt läge inför returen i CL-åttondelen mot Inter. Med 2-0 att gå på är det här nästan avgjort och frågan är hur mycket ett scudetto-jagande Inter lär kämpa för att vända det här? 


Liverpool har återigen blivit den maskin som är så svårtoppad. Laget ångar på i Premier League och som det känns nu är man även en av de hetaste kandidaterna till att ta hem Champions League-titeln.

Inter är inne i en stenhård kamp om scudetton just nu och det känns helt enkelt som att man inte har särskilt mycket fokus på CL i dagsläget. Man ska aldrig säga aldrig, men att Inter ska vända 0-2 borta mot Liverpool är ganska avlägset.


Tips: Liverpool–Inter

Speltips Bet365
Liverpool + Båda lagen gör mål – NEJ 2.87
Sadio Mané målgörare 2.50

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LIVERPOOL–INTER

Anfield, Liverpool. Avspark tisdag 8 mars 21:00.

 Liverpool har vunnit 11 av de 12 senaste matcherna.

 Liverpool har hållit nollan i 6 av de 8 senaste matcherna.

 Sadio Mané har gjort mål i 3 raka PL-matcher.


LIVERPOOL

Liverpool är i toppform. Det går inte att säga annat. Laget radar upp segrar och det börjar kännas lite som hösten 2019 igen. Samtidigt har man spikat igen i princip helt och hållet på senaste tiden, vilket även det visar på styrka. Att vinna med 2-0 mot Inter på San Siro är ytterligare ett bevis på att Liverpool just nu är i zonen.

INTER

Inter har inte imponerat på senaste tiden. Förvisso 5-0 mot Serie A-jumbon Salernitana i fredags, men dessförinnan hade man fem raka matcher utan seger. Formen hos Milanolaget är med andra ord tveksam. Sedan känns det också som att man prioriterar ligaspelet i dagsläget.


SPELTIPS

Om inte Inter får ett hyfsat tidigt mål lär nog gästerna tappa motivationen ganska snabbt. Då lär Liverpool istället kunna springa hem det här ganska enkelt. Samtidigt har Inter gått mållösa av plan i fyra av de fem senaste. Detta gör att det känns högst troligt att Liverpool inte bara vinner det här utan även håller nollan. För det scenariot ger Bet365 generösa 2.87 i odds, vilket ger bra spelvärde.

Vem ska då göra målen för Liverpool? Ja, Sadio Mané känns väl som en bra kandidat. Mål i tre raka PL-matcher vittnar om god målform. 2.50 hos Bet365 för Mané som målskytt är därför värt att backa.


Tips: Liverpool–Inter

Speltips Bet365
Liverpool vinner + Båda lagen gör mål – NEJ 2.87
Sadio Mané målgörare 2.50

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |