Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Liverpool–Real Madrid med Real som mästare till 2.37
Champions League

SPELTIPS: Liverpool–Real Madrid med Real som mästare till 2.37

Publicerat 2022-05-27 10:45

Champions League-finalen står för dörren, och det mellan två riktiga tungviktare. På pappret håller nog många Liverpool som favoriter. Men, Real Madrid har i hela slutspelet visat att man är svårslagna, vilket gör spel på Real som mästare mycket spelvärt.


Man kan lugnt säga att det är de två dominerande lagen i Champions League de senaste åren som ställs mot varandra i årets final. Liverpool gör sin tredje final på fem år och för Real Madrid finns chansen att ta hem femte titeln på nio år.

Liverpool har haft en ganska enkel och smärtfri resa fram till final. Real Madrid har ställs mot idel storlag i slutspelet och varje gång lyckats slå ur underläge och vinna.


Tips: Liverpool–Real Madrid

Speltips Bet365
Att lyfta pokalen – Real Madrid 2.37
Under 2.5 mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LIVERPOOL–REAL MADRID

Stade de France, Saint-Denis. Avspark lördag 28 maj 21:00.

 Real Madrid har i slutspelet slagit ut PSG, Chelsea och Manchester City.

 Liverpool har släppt in 1 mål eller mindre i 9 av de 10 senaste matcherna.

 Real Madrid har vunnit 4 av de 5 senaste mötena med Liverpool.


LIVERPOOL

Liverpool var bara en kvart ifrån att ta hem Premier League-titeln i söndags. Och frågan är om inte den besvikelsen fortfarande kan sitta kvar lite i huvudet hos spelarna? Dock har Liverpool visat upp en enastående form under våren och bara förlorat en enda match sedan nyår.

REAL MADRID

Eftersom Real Madrid säkrade La Liga-titeln redan för en månad sedan har laget i lugn och ro kunnat ladda för den här finalen. Samtidigt vet man efter vårens CL-slutspel med sig att man kan slå vilket lag som helst. I finalen mot Liverpool kommer man återigen kunna slå ur underläge. En sits som passar Real utmärkt.


SPELTIPS

Det är möjligt att Liverpool går in på Stade de France som favoriter. Men, med tanke på den kämpaglöd som Real Madrid visat upp i slutspelet hittills känns det som att Liverpool kommer få det svårt att få Real på fall. Det gör också att det blir naturligt att spela på Real Madrid som mästare. Oddset 2.37 hos Bet365 ger bra spelvärde.

Någon målfest i Paris ska vi nog inte räkna med. Liverpools försvar är alltför bra för det. Därför lär det knappast bli fler än två mål under 90 minuter. 2.10 för under 2.5 mål hos Bet365 har bra värde i sig.


Tips: Liverpool–Real Madrid

Speltips Bet365
Att lyfta pokalen – Real Madrid 2.37
Under 2.5 mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |