Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Liverpool–Tottenham med hemmaseger och hållen nolla till 2.62
Premier League

SPELTIPS: Liverpool–Tottenham med hemmaseger och hållen nolla till 2.62

Publicerat 2022-05-06 10:10

Liverpool tar emot Tottenham på Anfield i en match där båda lagen jagar vinst. Dock lär Spurs få svårt att rubba hemmalaget som är i kanonform. Med andra ord är läget utmärkt både för hemmaseger och hållen hemmanolla.  


Liverpool ligger fortsatt en poäng efter Manchester City i kampen om i Premier League-titeln. Troligtvis kommer tabelltvåan behöva ta full pott i de sista fyra omgångarna för att över huvud taget ha någon chans på guldet.

Tottenham har två poäng upp till en Champions League-plats. Dock finns det vissa tveksamheter kring formen hos Spurs, vilket gör att man kan få svårt att nå den där fjärdeplatsen.


Tips: Liverpool–Tottenham

Speltips Bet365
Liverpool vinner och håller nollan 2.62
Mål efter 77:59 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LIVERPOOL–TOTTENHAM

Anfield, Liverpool. Avspark lördag 7 maj 20:45.

 Liverpool har vunnit och hållit nollan i 6 av de 7 senaste hemmamatcherna i PL.

 Liverpool har gjort mål efter 80:00 i 6 av de 7 senaste hemmamatcherna i PL.

 Tottenham har gått mållösa av plan i 2 av de 3 senaste matcherna.


LIVERPOOL

Liverpools vår 2022 har minst sagt imponerat. Laget har vunnit nästan alla matcher, varav 13 av de 14 senaste i PL. Dessutom har man tagit sig till både FA-cupfinal och CL-final. Liverpool känns näst intill ostoppbara i dagsläget. Dock kommer man få hoppas på att City tappar poäng om det ska bli någon Premier League-titel.

TOTTENHAM

Tottenham har trots en ganska medioker vår ännu chans på en CL-plats. Dock känns Spurs väldigt ojämna. Förvisso seger med 3-1 hemma mot Leicester senaste, men dessförinnan 0-0 borta mot Brentford och 0-1 hemma mot Brighton. Två resultat som knappast inger förtroende, framför allt inte inför ett bortamöte med Liverpool.


SPELTIPS

Liverpools facit sedan nyår är oklanderligt och det känns som att man är tillbaka i samma slag som hösten 2019. Därför ska det inte vara något snack som saken hemma mot Tottenham inför ett fullsatt Anfield. Hemmalaget är storfavoriter och bör både kunna vinna och hålla nollan här utan några större problem. Oddset 2.62 hos Bet365 för den kombinationen ger dessutom väldigt bra spelvärde.

På Anfield har Liverpool även en förkärlek för att göra mål sent i matcherna. Därför satsar vi också på att det blir mål efter 77:59. Det spelet ger 1.83 i odds hos Bet365.


Tips: Liverpool–Tottenham

Speltips Bet365
Liverpool vinner och håller nollan 2.62
Mål efter 77:59 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |