Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Liverpool–Villarreal med kombo till 3.00

SPELTIPS: Liverpool–Villarreal med kombo till 3.00

Publicerat 2022-04-26 09:12

I den andra Champions League-semifinalen ställs Liverpool mot jätteskrällen Villarreal, som redan fått två giganter på fall i slutspelet. Men, nu ställs man mot Europas kanske bästa lag just nu. Dock kan nog gästerna få in en boll, vilket ger bra läge för en kombo.


Liverpool hade inte några större problem mot varken Inter i åttondelen eller Benfica i kvarten. Två mål att gå på efter första matchen i bägge mötena innebar att man skaffade sig ett bra läge inför returen.

Villarreal slog först ut Juventus i åttondelen med totalt 4-1, vilket var imponerande även om Juve inte gör sin bästa säsong. Den stora skrällen kom i kvarten när det spanska laget slog ut Bayern München efter 1-0 hemma och 1-1 borta. Frågan är om man ska lyckas fälla ett storlag ännu en gång?


Tips: Liverpool–Villarreal

Speltips Bet365
Liverpool & Båda lagen gör mål – JA 3.00
Halvtid/Fulltid – Liverpool/Liverpool 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LIVERPOOL–VILLARREAL

Anfield, Liverpool. Avspark onsdag 27 april 21:00.

 Liverpool har gjort 2 mål eller fler i 8 av de 9 senaste matcherna.

 Liverpool vann första mötet mot både Inter och Benfica.

Villarreal har gjort mål i alla CL-matcher utom en den här säsongen.


LIVERPOOL

Liverpool fortsätter att ånga på i Premier League, FA-cupen och Champions League. Att man har chans att nå trippeln i år är förstås oerhört inspirerande. Med tanke på att man har ett tufft spelschema de kommande veckorna kommer Liverpool att gå hårt för att avgöra det här redan i första matchen.

VILLARREAL

Villarreal är verkligen ett lag för de europeiska cuperna, trots att man sällan är topp 4 i La Liga. Förra året vann man Europa League och nu är man framme i CL-semifinal. Samtidigt kommer man till den här matchen utvilade då man inte spelat sedan tisdag förra veckan.


SPELTIPS

Liverpool kommer göra allt för att få med sig ett bra resultat till returen nästa vecka och det lär man också lyckas med. Dock har Villarreal gjort mål i samtliga matcher i slutspelet. Därför spelar vi på hemmaseger och båda lagen gör mål. Oddset 3.00 hos Bet365 ger riktigt bra spelvärde.

Liverpool lär som sagt gå för fullt från början, vilket talar för att man kommer att ha ledningen redan i halvtid. Vi satsar därför på att hemmalaget leder både i halvtid och fulltid, som ger 1.90 i odds hos Bet365.


Tips: Liverpool–Villarreal

Speltips Bet365
Liverpool & Båda lagen gör mål – JA 3.00
Halvtid/Fulltid – Liverpool/Liverpool 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |