Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Liverpool–Watford med hållen hemmanolla till 1.80
Premier League

SPELTIPS: Liverpool–Watford med hållen hemmanolla till 1.80

Publicerat 2022-04-01 10:04

PL-tvåan Liverpool tar emot Watford hemma på Anfield. På förhand är utgången förstås given, men trots det har vi letat reda på ett par odds som verkligen är värda att spela.


Efter ett par magplask från Manchester City är Liverpool nu bara en poäng bakom Premier League-ettan. Guldstriden lever i högsta grad och varje poäng kommer nu att bli helt avgörande.

Watfords chanser att klara nytt kontrakt ser allt mindre ut. Förvisso har man bara tre poäng upp till Everton som ligger strax över strecket, men Watford har två matcher mer spelade än Everton.


Tips: Liverpool–Watford

Speltips Bet365
Liverpool vinner och håller nollan 1.80
Sent mål – Mål efter 79:59 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LIVERPOOL–WATFORD

Anfield, Liverpool. Avspark lördag 2 april 13:30.

 Liverpool har vunnit och hållit nollan i 6 av de 7 senaste PL-matcherna.

 Liverpool har gjort mål efter 80:00 i 3 av de 4 senaste hemmamatcherna i PL.

 Watford har förlorat 5 av de 6 senaste matcherna mot Liverpool, dessutom utan att göra mål.


LIVERPOOL

Liverpool är återigen det väloljade maskineri man var säsongen 2019/20 när man tog hem Premier League-titeln. Laget har vunnit allt i ligaspelet sedan 16 januari och det med en målskillnad på 23-2 på nio matcher. Att man dessutom förfogar över tre av de spelare som ligger topp 6 i skytteligan, nämligen Salah, Jota och Mané, gör ju knappast saken sämre.

WATFORD

Watford tog en välbehövlig seger borta mot Southampton i senaste omgången. Den matchen var dock 13 mars, så frågan är om inte Watford kan vara lite ringrostiga. Dessutom brukar man ha det jobbigt mot Liverpool. Tre av de sex senaste matcherna lagen emellan har slutat med 5-0-seger för Liverpool.


SPELTIPS

Liverpool är storfavoriter i den här matchen, så bara Liverpool-seger är inte mycket att spela på. Men, om vi lägger till att hemmalaget även vinner får vi ett odds på 1.80 hos Bet365. Ett odds som ger bra spelvärde med tanke på att Liverpool vunnit och hållit nollan i fyra raka PL-matcher. Senast borta mot ett formstarkt Arsenal, som besegrades med 2-0.

Hemmaplan för Jürgen Klopp o co brukar också innebära en del mål. Inte minst mot sämre lag som Watford. Med andra ord upplagt för åtminstone ett mål i slutet av matchen. Därför satsar vi också på att det blir mål junder sista tio minuterna plus stopptid till oddset 1.83 hos Bet365.


Tips: Liverpool–Watford

Speltips Bet365
Liverpool vinner och håller nollan 1.80
Sent mål – Mål efter 79:59 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |