Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Liverpool–Wolverhampton med överspel till 1.80
Premier League

SPELTIPS: Liverpool–Wolverhampton med överspel till 1.80

Publicerat 2022-05-20 10:35

Nu ska Premier League avgöras! För Liverpool som tar emot Wolverhampton i sista omgången finns bara ett alternativ, vinst. Och det finns det förstås goda möjligheter till, inte minst då laget ofta gör mycket mål på hemmaplan.


Om Liverpool ska kunna snuva Manchester City på guldet måste det bli tre poäng, samtidigt som City förlorar hemma mot Aston Villa. Det finns även en teoretisk guldchans för Liverpool om City kryssar mot Villa. Men, då måste Liverpool vinna med minst sex mål.

Wolverhampton har inför sista omgången en åttondeplats att försvara och inte så mycket mer. Med andra ord i praktiken ingenting att spela för.


Tips: Liverpool–Wolverhampton

Speltips Bet365
Liverpool vinner och håller nollan 1.83
Liverpool – Över 2.5 mål 1.80

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LIVERPOOL–WOLVERHAMPTON

Anfield, Liverpool. Avspark söndag 22 maj 17:00.

 Liverpool har vunnit och hållit nollan i 7 av de 9 senaste hemmamatcherna i PL.

 Liverpool har gjort 3 mål eller fler i nästan hälften av alla hemmamatcher i PL den här säsongen.

 Wolverhampton har förlorat och inte gjort mål i 3 av de 6 senaste matcherna.


LIVERPOOL

Blir det poängtappet mot Tottenham för ett par veckor som kommer att kosta Liverpool guldet? Ja, det finns väl mycket som talar för. Men, det är inte över förrän sista omgången har spelats och räkna med att Liverpool kommer ge allt i 90 minuter mot Wolves. Dessutom är lagets form fortsatt på topp.

WOLVERHAMPTON

Som sagts i tidigare tips verkar det som att Wolverhampton gick på semester redan kring påsk. För den senaste en och halv månaden har laget inte varit särskilt intresserade av att spela fotboll och det trots att man haft goda chanser till europaspel. I söndags kom ännu en loj insats när man spelade 1-1 hemma mot sedan länge avhängda jumbon Norwich.


SPELTIPS

Liverpool ska ganska enkelt ta hem tre poäng här. Med tanke på det ointresse Wolves visat de senaste veckorna bör man också kunna hålla nollan utan problem. Därför satsar vi på att Liverpool vinner och samtidigt håller nollan. 1.83 i odds hos Bet365 ger bra spelvärde.

Wolves har på de fyra senaste matcherna släppt in totalt elva mål och lär knappast springa ihjäl sig för att hålla siffrorna nere i den här matchen. Minst tre hemmamål känns därför fullt rimligt. Bra odds finns hos Bet365 som bjuder 1.80 för över 2.5 mål för Liverpool.


Tips: Liverpool–Wolverhampton

Speltips Bet365
Liverpool vinner och håller nollan 1.83
Liverpool – Över 2.5 mål 1.80

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |