Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Malmö FF–Zalgiris Vilnius med överspel till 1.75

SPELTIPS: Malmö FF–Zalgiris Vilnius med överspel till 1.75

Publicerat 2022-07-26 18:00

Malmö FF har något av en uppförsbacke i returen i Champions League-kvalet mot litauiska Zalgiris. Samtidigt vet vi sedan tidigare att MFF ofta presterar bra under press. Därför kan det vara läge att spela på att det blir en hel del mål.


Förlust med 1-0 borta i första mötet mot Zalgiris kan Malmö FF knappast vara nöjda med. Nu är det bara vinst som gäller i returen på hemmaplan. För att undvika att behöva ta omvägen via förlängning krävs seger med minst två mål.

För Zalgiris var förra veckans seger mot MFF förstås en stor fjäder i hatten. Räkna med ett Zalgiris som kommer att backa hem i Malmö och som det heter spela på resultatet.


Tips: Malmö FF–Zalgiris Vilnius

Speltips Bet365
Kvalificeringsmetod 90 minuter – Malmö FF 1.72
Över 2.5 mål 1.75

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MALMÖ FF–ZALGIRIS VILNIUS

Eleda Stadion, Malmö. Avspark onsdag 27 juli 19:00.

 Malmö FF har gjort 3 mål i 4 av de 6 senaste matcherna.

 I 6 av Malmös 8 senaste matcher har det blivit minst 3 mål.

 Zalgiris Vilnius har aldrig tagit sig vidare från andra kvalomgången i CL.


MALMÖ FF

Om man bortser från förlusten mot Zalgiris i förra veckan verkar det som att Malmö FF har hittat formen. Fyra raka segrar i Allsvenskan och dessutom ganska många gjorda mål. Sedan så har kanske ”di blåe” hittat en ny joker att kasta in i form av Patriot Seijdu som gjorde två mål senast mot Sirius.

ZALGIRIS VILNIUS

Zalgiris kommer utvilade till returen i Malmö då lagets match i den litauiska ligan blev uppskjuten. Samtidigt lät vi få se ett försvarsinriktat Zalgiris som troligen mer eller mindre kommer att satsa på 5-5-0 eller liknande.


SPELTIPS

Sedan tidigare vet vi att Malmö FF brukar prestera tämligen svagt i början av europakvalen för att sedan bara bli bättre och bättre. Och det känns som att historien kommer att upprepa sig. Därför säger vi att MFF reder ut det här, vinner med minst två mål och tar sig vidare inom ordinarie tid. Bra odds finns hos Bet365 som bjuder 1.72 för det scenariot.

Men, ska det bli verklighet kommer hemmalaget behöva göra en del mål. Dock är Malmö som sagt i målform så därför satsar vi även på över 2.5 mål till 1.75 hos Bet365.


Tips: Malmö FF–Zalgiris Vilnius

Speltips Bet365
Kvalificeringsmetod 90 minuter – Malmö FF 1.72
Över 2.5 mål 1.75

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-07-07 04:05

Fantasyfotboll och dess påverkan på fotbollen

Under de senaste åren har fotbollsvärlden sett en betydande förändring i supporterengagemang, delvis på grund av framväxten av fantasyfotbollsligor. Denna trend har inte bara förändrat hur fans interagerar med fotboll …

Publicerat 2024-07-07 00:13

Varför har många fotbollsstjärnor starka kopplingar till spel

Spontant tänker man kanske att gamers, onlinecasinospelare och fotbollsspelare är väldigt olika varandra, men om man tittar på vad många spelare gillar att göra på fritiden, så förstår man att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |