Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Malmö FF – IFK Göteborg med överspel till 1.88
Allsvenskan

SPELTIPS: Malmö FF – IFK Göteborg med överspel till 1.88

Publicerat 2022-04-24 18:59

Guldtippade Malmö FF gästas av IFK Göteborg på hemmagräs under måndagskvällen. Blåvitt kliver inte in i denna bortamatch med en favoritstämpel på sig, men vår idé är att de kommer ge bra motstånd och här ser vi värde i att presentera ett överspel till 1.88 gånger insatsen hos Expekt.


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MALMÖ FF

Malmö FF är regerande mästare och också guldfavoriter i år igen. Med fyra omgångar genomförda har skåningarna levererat åtta poäng och detta med två segrar och två oavgjorda matcher och en målskillnad på stabila 5-1.

Senast MFF var i farten så ställdes de mot IFK Värnamo på bortagräs och det blev en tuffare prövning än förutspått. MFF var såklart favoriter mot nykomlingen, men det slutade 0-0 och för Värnamos del blev det en tung poäng in på kontot.

Teorin vi har inför måndagens batalj är att vi kommer få se ett revanschsuget MFF och mot IFK Göteborg har de haft en tendens att bjuda på målrika matcher då fyra av de fem senaste lagen emellan har passerat med över 2,5 mål gjorda.


IFK Göteborg

Göteborgarna har hittills spelat in två poäng mer än motståndarna och är just nu parkerade på en tredjeplats i Allsvenskan. Serien är dock ung och mycket kommer att hända, men så som IFK Göteborg inlett säsongen så lovar det gott inför framtiden.

Blåvitt har tre segrar och en oavgjord och vad gäller deras målskillnad så är den 6-2 efter fyra matcher spelade. Senast IFK Göteborg var i farten hade de Djurgården på besök och då bjöds vi på en 1-1-match, men den matchen hade fler mål i sig.

Senast Göteborg var på besök här tog de full pott med en 3-2-seger och den bedriften vill de såklart upprepa. Både MFF och IFK Göteborg är obesegrade efter fyra omgångar och det är något som båda lagen gärna fortsätter med, vilket får oss att snöa in på att den här matchen kan bli en riktigt intressant sådan!

Tips: Malmö FF – IFK Göteborg

Speltips Expekt
Båda lagen gör mål 1.93
Över 2,5 mål 1.88

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |