Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Målrikt även i returen!
Speltips

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

Publicerat 2022-02-23 14:46

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och nu ser vi fram emot en retur i San Sebastian som förhoppningsvis har många mål i sig!

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


REAL SOCIEDAD – RB LEIPZIG

Speltips Expekt
Över 2.5 mål 1.79
Kvalificerar sig till nästa runda: RB Leipzig 1.90

När lagen möttes senast så klev RB Leipzig in som favoriter på Red Bull Arena, men Alexander Isak och hans Real Sociedad stod emot bra och fick med sig ett oavgjort resultat inför detta returmöte på Reale Arena i San Sebastian.

Real Sociedad har efter förra veckans Europa League-match hunnit med en ligamatch i La Liga och detta på bortagräs mot Athletic Bilbao.
Hur det gick? Real Sociedad föll med 4-0…

RB Leipzig har även dem en ligamatch i benen sedan rond ett och för deras del blev det en riktig urladdning då de körde över Hertha Berlin på bortaplan genom en glasklar 6-1-seger där gästerna stod för dem av sina sex mål i den andra halvleken.

En lirare att hålla ögonen på i detta returmöte och som mycket väl kan koras till matchvinnare är fransmannen Christopher Nkunku.

Nkunku stod för både ett och två mål i 6-1-segern senast och samma lirare stod för ett mål för sitt Leipzig även i förra mötet då han satte 1-1-målet med en halvtimme spelad av den första halvleken.

Två andra lirare värda att bevaka lite extra är svenskarna Alexander Isak och Emil Forsberg.
Den sistnämnde kom även han med i målprotokollet senast då han gjorde det ack så viktiga 2-2-målet på straffspark i den 82’a matchminuten.

Ser vi till vilket lag som ska ha störst chans till avancemang så känns det ganska öppet. Leipzig har ett ruskigt vasst lag och med tanke på deras urladdning i ligamötet senast så tror undertecknad att de tar sig an denna retur med ett gott självförtroende och det behöver nödvändigtvis inte vara en nackdel att få agera bortalag i en avgörande slutspelsmatch.

Att Leipzig löser avancemang på bortaplan är ingen högoddsare, det är snarare lika troligt att de löser detta till slut som att Real Sociedad gör det. Med andra ord är det mer press på hemmalaget då de trots allt har just hemmaplan att avgöra på, vilket kan bli deras fall den här gången.

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-01-21 12:34

SPELTIPS: Toppfotboll från Europa ger en vass tioling!

Helgen är här och det innebär att toppligorna runt om i Europa rullar vidare. Vi tar ut en en kupong med fem matcher och precis som helgen innan är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |