Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Målrikt slutspelsmöte i Portugal
Europa League

SPELTIPS: Målrikt slutspelsmöte i Portugal

Publicerat 2022-02-15 13:01

Porto ställs mot Lazio i en slutspelsmatch från Europa League och precis som rubriken redan avslöjat så snöar vi in på att den här matchen bör kunna bli en målrik sådan. Porto har fått ”fördelen” att agera hemmalag i match ett och det innebär att spelplats är Estádio do Dragão och här bjuder Expekt på bra odds om man ser till lagens målstatistik. 


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Porto blir favoriter på hemmaplan

Match ett spelas alltså på Estádio do Dragão och det innebär att portugiserna får bära favoritskapet i denna förstarunda. Ser vi till vad Porto vanligtvis presterar som hemmalag så visar de upp e statistik som vittnar om att de inte allt för ofta förlorar en fotbollsmatch inför sina fanatiska fans.

Faktum är att Porto bara har åkt på en enda förlust på deras 13 senaste hemmamatch och den förlusten kom då de ställdes mot spanska storklubben Atlético Madrid i Champions League. Sedan den ”smällen”, då Porto föll med 1-3, har de gjort sju raka hemmamatcher utan förlust och de fem senaste har alla fem passerats med över 2,5 mål gjorda.

Porto har en vass offensiv och då denna slutspelsmatch avgörs i bäst av två möten vet de om att ett bra resultat här på hemmagräs är ett måste inför returen i Rom och det är också det som får oss att tro på en målrik slutspelsmatch i Portugal.

Lazio blandar och ger – men vana vid målkalas

Italienarna kommer till spel här i Porto med ett utgångsläge som gör dem till underdogs i rond ett. Ser vi till vad bortalaget levererat i närtid så kommer de nyligen från en klar 3-0-seger i Serie A då de körde över Bologna på hemmaplan med dessa siffror.

Matchen innan hade de Milan i Coppa Italia på bortaplan och då blev det förlust istället och då genom klara 4-0 i baken på San Siro inför 38 000 åskådare. Detta gör att Lazio är uppe i tre raka matcher med över 2,5 mål för innan förlusten i Milano hämtade de tre poäng i ligan genom en 3-0-seger mot Fiorentina i Florens så vi törs påstå att Lazio har fått in vanan nu med målrika matcher!

Ett mål på borta plan för Lazio kan bli guld värt i denna slutspelsserie mot Porto och det tror vi dem fixar. Offensiven är i bra slag och en striker som Ciro Immobile lämnar sällan en match mållös.


SPELTIPS: PORTO – LAZIO
Datum: 17/2
Avspark:  21:00
Spelplats: Estádio do Dragão, Porto

Speltips med odds från Expekt Odds
Båda lagen gör mål 1.71
Över 2,5 mål 1.90

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2024-04-01 19:59

Nätcasinon med bästa spelutbud & höga odds på Europa League

Varje år står de europeiska UEFA-cuperna för många av de största matcherna och fotbollshändelserna i världen. Det är också bland de populäraste matcherna när det kommer till betting på fotboll. …

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Copyright © Fotboll.com 2024   |