Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Manchester C–Manchester U med dubbelchans till 2.75
Premier League

SPELTIPS: Manchester C–Manchester U med dubbelchans till 2.75

Publicerat 2022-03-04 10:18

Söndagen bjuder på ett stekhett Manchester-derby där mycket står på spel. Även om City är favoriter känns det ändå som att United har en bra chans att ta åtminstone poäng. Framför allt om man ser till de senaste derbyna.


Manchester City har en stabil ledning i Premier League-tabellen. Men, nio poäng ner till Liverpool är långtifrån kassaskåpssäkert. Framför allt inte då Liverpool har en match mindre spelad.

Manchester United har kopplat greppet om den sista Champions League-platsen. Laget har två poäng upp på jagande West Ham och Arsenal, som dock har hela tre matcher färre spelade. Behöver man säga att varje United-poäng är viktig just nu.


Tips: Manchester City–Manchester United

Speltips Bet365
Oavgjort eller Manchester United 2.75
Riyad Mahrez målgörare 2.05

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER CITY–MANCHESTER UNITED

Etihad Stadium, Manchester. Avspark söndag 6 mars 17:30.

 Manchester United har 3 vinster och 1 oavgjord på 5 senaste PL-matcherna mot Manchester City.

 Manchester United har 1 förlust i PL på de senaste 15 matcherna.

 Riyad Mahrez har gjort mål i 4 av de 6 senaste matcherna.


MANCHESTER CITY

Manchester City är på väg mot sin andra raka PL-titeln. Därmed inte sagt att laget är oslagbara, vilket Tottenham visade när man vann med 3-2 borta mot City för ett par veckor sedan. Samtidigt har City haft det svårt i derbyn mot United de senaste åren. I fyra av de sex senaste mötena lagen emellan har City till och med gått av planen mållösa.

MANCHESTER UNITED

Manchester United har de senaste månaderna blivit laget som vägrat förlora. En förlust sedan slutet av november säger en del om vilken stabilitet laget uppvisar just nu. Något man kommer kunna ta med sig till det här derbyt. Samtidigt kan United gå in och spela helt utan press. En sits som brukar kunna passa laget ganska bra.


SPELTIPS

Ser man till de senaste Manchester-derbyna finns det en hel del som talar för United här. Dessutom är laget som sagt väldigt svårslagna. Samtidigt är City inte orubbliga. Därför drar vi till med dubbelchans här. 2.75 för X2 hos Bet365 är alldeles för bra för att inte backa.

Riyad Mahrez är Manchester Citys hetaste målskytt just nu och dessutom lagets bäste målskytt den här säsongen med 19 fullträffar. Mahrez som målgörare mot United känns därför rimligt. Oddset 2.05 hos Bet365 är värt att satsa på då det ger bra spelvärde.


Tips: Manchester City–Manchester United

Speltips Bet365
Oavgjort eller Manchester United 2.75
Riyad Mahrez målgörare 2.05

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |