Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Manchester C–Liverpool med dubbelchans till 1.72
Premier League

SPELTIPS: Manchester C–Liverpool med dubbelchans till 1.72

Publicerat 2022-04-08 12:32

Är det nu Premier League ska avgöras? Mycket talar för det när Manchester City tar emot Liverpool hemma på Etihad i en stekhet seriefinal. Dock lär hemmalaget få svårt att slå de formstarka gästerna, vilket gör dubbelchans mycket spelvärt.


Den ledning som för en månad sedan såg så säker ut för Manchester City har nu krympt till endast en poäng. Även om det kanske fortfarande är fördel City i kampen om Premier League-titeln så har Liverpool slagläge.

Med åtta omgångar kvar att spela kommer söndagens match att få stor betydelse för utgången av PL-säsongen 2021/22. Samtidigt är all press på Manchester City, något som lär passa Liverpool utmärkt.


Tips: Manchester City–Liverpool

Speltips Bet365
Dubbelchans – Oavgjort eller Liverpool 1.72
Under 2.5 mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER CITY–LIVERPOOL

Etihad Stadium, Manchester. Avspark söndag 10 april 17:30.

 Liverpool har inte förlorat en match i Premier League sedan 28 december.

 Manchester City har gjort 1 mål eller mindre i 3 av de 5 senaste matcherna.

 Båda lagen har släppt in 1 mål på de 5 senaste matcherna.


MANCHESTER CITY

Manchester City har förvisso inte gjort någon dålig vår, men man har tappat poäng eller förlorat i tre av de åtta senaste PL-matcherna. Tre matcher man borde ha vunnit. Hemmaförlusten mot Tottenham i mitten av februari visar att City är långtifrån orubbliga. Lägstanivån är helt enkelt inte så hög som den borde vara.

LIVERPOOL

Liverpool har sedan nyår lagt in en högre växel och vunnit i princip allting. Framför allt i Premier League där man inte tappat poäng sedan 2-2-matchen borta mot Chelsea den 2 januari. Liverpool är nu uppe i den nivå man var hösten 2019. Frågan är om någonting kan stoppa laget när man är i den här formen.


SPELTIPS

Liverpool är i kanonform och då känns det som inte ens City kan slå Klopp o co. Även om hemmalaget går in som favoriter i den här matchen ska det mycket till om man ska kunna vinna mot gästerna. Liverpool klarar minst poäng här. 1.72 hos Bet365 för X2 är ett odds som ger bra spelvärde.

Dock lär det knappast bli någon målfest på Etihad då båda lagen i princip har spikat igen på senaste tiden. Högst två mål känns rimligt sett till statistiken. Därför satsar vi också på under 2.5 mål till 2.10 hos Bet365. Ett odds med bra värde i.


Tips: Manchester City–Liverpool

Speltips Bet365
Dubbelchans – Oavgjort eller Liverpool 1.72
Under 2.5 mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |