Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Manchester C–Real Madrid – Real vidare till 3.00
Champions League

SPELTIPS: Manchester C–Real Madrid – Real vidare till 3.00

Publicerat 2022-04-24 20:21

Den första semifinalen i Champions League är ett riktigt tungviktsmöte mellan Manchester City och Real Madrid. Hemmalaget är favoriter, men Real är bättre än vad oddsen visar. Något som ger ett bra läge för spel på att Real går vidare. 


Manchester City har haft en hyfsat smärtfri resa i Champions League-slutspelet såhär långt. I åttondelen slog man ut Sporting Lissabon med totalt 5-0. I kvarten var det betydligt jämnare, men 1-0 hemma mot Atlético Madrid och sedan 0-0 borta i returen räckte för semi.

Real Madrid har sett väldigt starka ut i CL-slutspelet. Mot PSG i åttondelen vände man ett 0-1-underläge från första mötet till 3-1-seger i returen hemma. Mot Chelsea i kvarten vann man borta med 3-1 och förlorade med samma siffror hemma efter 90 minuter. Men, Real kom tillbaka och vann i förlängning.


Tips: Manchester City–Real Madrid

Speltips Expekt
Över 2.5 mål 1.75
Kvalificerar sig till nästa runda – Real Madrid 3.00

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER CITY–REAL MADRID

Etihad Stadium, Manchester. Avspark tisdag 26 april 21:00.

Manchester City har gjort 10 mål på de 3 senaste matcherna.

Real Madrid har gjort 2 mål eller fler i de 6 senaste matcherna.

Real Madrid har i praktiken redan säkrat La Liga-titeln och kan fokusera på CL.


MANCHESTER CITY

Manchester Citys form har känts lite tveksam på senaste tiden med bara två vinster på de fem senaste. Dock har man vunnit de två senaste matcherna mot Watford och Brighton med 5-1 respektive 3-0. Samtidigt har man haft ett tufft spelschema den senaste veckorna. Matchen mot Real blir den tredje på en vecka.

REAL MADRID

Real Madrid spelade sin senaste match i torsdags och kommer därför utvilade till Manchester. En detalj som kan fälla avgörandet i det här mötet. Dessutom är Real i storform med fem segrar på de sex senaste matcherna.


SPELTIPS

Ser man till lagens målform bör det kunna bli en del mål i den här matchen. Därför ger också över 2.5 mål till 1.75 hos Expekt bra spelvärde. Framför allt eftersom spel på 1X2 känns svårtippat.

Men, över två matcher har Real Madrid en väldigt bra chans att ta hem det här. Man har till och med råd att förlora första matchen då man har styrkan att vända hemma i returen. Det känns helt enkelt som att det är Reals vår i CL i år. Dessutom är oddset 3.00 för Real-avancemang alldeles för bra för att inte spelas.


Tips: Manchester City–Real Madrid

Speltips Expekt
Över 2.5 mål 1.75
Kvalificerar sig till nästa runda – Real Madrid 3.00

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |