Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Manchester City–Tottenham 19/2
Premier League

SPELTIPS: Manchester City–Tottenham 19/2

Publicerat 2022-02-18 11:04

Manchester City ångar på och bör kunna ta ytterligare ett steg närmare PL-titeln med tre poäng mot Tottenham, som inte är i bästa form. Framför allt med tanke på att Spurs har börjat läcka en hel del bakåt.


Såvida inte Manchester City kollapsar totalt under de sista 12-13 omgångarna kommer laget kunna säkra sin andra raka Premier League-titel. Sedan i början av november har man bara tappat två poäng och så lär det fortsätta till guldet är klart.

Tottenham fortsätter att darra på manschetten, men har faktiskt fortfarande chans på en Champions League-plats. Med det spel man visar upp i dagsläget känns dock en topp 4-placering ganska långt bort.


Tips: Manchester City–Tottenham

Speltips Expekt
Manchester City vinner med noll insläppta mål 1.98
Totalt antal mål av Manchester City – Över 2.5 mål 2.18

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER CITY–TOTTENHAM

Etihad Stadium, Manchester. Avspark lördag 19 februari 18:30.

Manchester City har vunnit 14 av de 15 senaste PL-matcherna.

Tottenham har släppt in minst två mål i de fyra senaste PL-matcherna.

Manchester City har gjort 4 mål eller fler i 3 av de 4 senaste matcherna.


MANCHESTER CITY

Formen hos Manchester Citys är obestridlig. 4-1, 2-0, 4-0, 5-0. Det är Citys resultat i de senaste matcherna. Kanske inte mot bästa motstånd, men att vinna med 5-0 borta mot Sporting Lissabon som man gjorde i CL-åttondelen tidigare i veckan visar på att City just nu är ingenting annat än en maskin som är mycket svårstoppad.

TOTTENHAM

Tre raka PL-förluster mot Wolverhampton, Southampton och Chelsea är inget gott tecken för Tottenham när vi går in i sista tredjedelen av PL-säsongen. Just nu känns Spurs lite som ett halvmediokert mittenlag och det ska mycket till om man ens ska göra ett mål mot City i den här matchen.


SPELTIPS

City ska vinna den här matchen 29 av 30 dagar. Samtidigt har man hållit nollan i 15 PL-matcher den här säsongen och det finns goda chanser att den siffran utökas till 16 mot Tottenham. Dessutom har Spurs gått mållösa av plan i två av de tre senaste PL-matcherna. 1.98 hos Expekt i odds för hemmaseger och hållen nolla ger därmed bra spelvärde.

15-1 i målskillnad i de tre senaste matcherna bäddar även för målkalas från Citys sida. Att hemmalaget gör minst tre mål är högst troligt. 2.18 i odds hos Expekt ger därför bra spelvärde.


Tips: Manchester City–Tottenham

Speltips Expekt
Manchester City vinner med noll insläppta mål 1.98
Totalt antal mål av Manchester City – Över 2.5 mål 2.18

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |