Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Manchester U–Atlético Madrid med kombo till 2.40
Champions League

SPELTIPS: Manchester U–Atlético Madrid med kombo till 2.40

Publicerat 2022-03-14 09:02

Manchester United har skaffat sig ett bra utgångsläge efter 1-1 i första mötet med Atlético Madrid i CL-åttondelen. United är favoriter i kraft av hemmaplan, med andra ord ett bra läge för en kombo med hemmaseger.


Manchester United känns som lite av en outsider i det här Champions League-slutspelet. Lite tur med lottningen och det kan räcka långt. I helgen bröt man dessutom en segerfattig trend, vilket gör att Uniteds kurva är på uppåtgående.

Atlético Madrid har haft en ganska medioker säsong i La Liga där man redan är borta från guldstriden. Men, med fyra raka ligasegrar kan man ändå göra det svårt för United i den här returen. Dock är det frågan hur långt det räcker?


Tips: Manchester United–Atlético Madrid

Speltips Expekt
Manchester United + Under 4.5 mål 2.40
Båda lagen gör mål 1.96

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER UNITED–ATLÉTICO MADRID

Old Trafford, Manchester. Avspark tisdag 15 mars 21:00.

Manchester United har vunnit 2 av 3 hemmamatcher i CL den här säsongen.

Manchester United har gjort 1 mål eller mindre i 3 av de 4 senaste matcherna.

Atlético Madrid har gjort mål i de 5 senaste matcherna.


MANCHESTER UNITED

Efter tre raka matcher utan seger lyckades Manchester United vinna hemma mot ett formstarkt Tottenham med 3-2. Det bör också ge lite vind i seglen inför matchen mot Atlético. Dessutom tvingades United klara sig utan storstjärnan Bruno Fernandes som var borta på grund av sjukdom. Dock ska han eventuellt vara spelklar till den här matchen, vilket ytterligare ökar hemmalagets chanser till seger.

ATLÉTICO MADRID

Atlético Madrid har inte övertygat i varken La Liga eller Champions League den här säsongen. Dock har man visat form i La Liga på senaste tiden med fyra raka segrar. Något som visar att gästerna om de har en bra dag har potential att hota United.


SPELTIPS

Manchester United är favoriter i den här matchen och det med all rätta. Hemmalaget ska normalt sett vara bättre än gästerna. Därför är spel på hemmaseger ganska självklart. För att öka spelvärdet kombinerar vi United-seger med under 4.5 mål, då det knappast lär bli fler än fyra mål. Detta blir till ett Pre-pack hos Expekt till 2.40.

Samtidigt går Atlético Madrid sällan mållösa av plan. Därför satsar vi även på att båda lagen gör mål till 1.96 i odds, ett spel som det är bra värde i.


Tips: Manchester United–Atlético Madrid

Speltips Expekt
Manchester United + Under 4.5 mål 2.40
Båda lagen gör mål 1.96

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |