Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Manchester U–Southampton 12/2
Premier League

SPELTIPS: Manchester U–Southampton 12/2

Publicerat 2022-02-11 11:02

Högintressant inledning på Premier League-helgen när ett Champions League-jagande Manchester United tar emot ett formstarkt Southampton hemma på Old Trafford.


Southampton har visat bra form på senaste tiden med vinst borta mot Tottenham och oavgjort hemma mot Manchester City. Dessutom var det längesedan Southampton gick mållösa av plan.

Manchester United startar alltid bra och leder ofta i halvtid. Om det sedan räcker hela vägen till seger är däremot långtifrån säkert.


Tips: Manchester United–Southampton

Speltips Expekt
Båda lagen gör mål – JA 1.74
Halvtid – Manchester United 2.07

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER UNITED–SOUTHAMPTON

Old Trafford, Manchester. Avspark lördag 12 februari 13:30.

Manchester United har gjort mål i alla matcher utom en sedan 20 november.

Southampton har gjort mål i alla matcher utom en sedan 1 december.

Manchester United har haft ledningen i halvtid i 4 av de 6 senaste matcherna.


MANCHESTER UNITED

Det har gått lite upp och ner för Manchester United sedan nyår. I tisdags åkte man på en tung smäll när det bara blev 1-1 borta mot jumbon Burnley. Därmed tappade United också viktiga poäng i kampen om CL-platserna. Just nu ligger man sexa i tabellen, en poäng efter fyran West Ham, men som har en match mer spelad.

Förra helgen blev man dessutom utslagna av Championship-laget Middlesbrough i FA-cupen efter straffar. Formen hos United känns aningen tveksam. Men, hemma på Old Trafford brukar United vara starka och lär föra matchen mot Southampton från start.

SOUTHAMPTON

Southampton har haft en positiv trend sedan nyår med fyra vinster på sex matcher inklusive två FA-cupmatcher. Borta mot Tottenham i onsdags gjorde man en riktigt bra match när man vände 1-2 till seger med 3-2.

I tabellen ligger Southampton på tionde plats och kan avancera ytterligare om poängskörden fortsätter. Dessutom gör laget mål i sina matcher. I fyra av de sex matcherna har det blivit två mål eller fler för Southampton, förvisso efter förlängning i FA-cupmatcherna.


SPELTIPS

Både Manchester United och Southampton går sällan av plan mållösa, vilket gör att båda lagen gör mål ett bra spelvärde. 1.74 i odds hos Expekt är generöst med tanke på lagens målskörd senaste veckorna.

Hade en fotbollsmatch bara varit 45 minuter hade Manchester United legat högre upp i tabellen. Laget är revanschsugna efter bottennappet mot Burnley och kommer sätta fart från början. Bra spelvärde med 2.07 i odds för United-ledning i halvtid.


Tips: Manchester United–Southampton

Speltips Expekt
Båda lagen gör mål – JA 1.74
Halvtid – Manchester United 2.07

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |