Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Manchester U–Watford 26/2
Premier League

SPELTIPS: Manchester U–Watford 26/2

Publicerat 2022-02-25 10:05

Manchester United har ett utmärkt läge att ta tre poäng hemma mot jumbon Watford, vars form inte är den bästa. United har vind i seglen och det kan även bli ett svenskmål på Old Trafford.


Manchester United är fyra i tabellen och håller i dagsläget den sista Champions League-platsen. Samtidigt jagas man av ett hungrigt Arsenal, som bara är en poäng bakom och med två matcher mindre spelade. Varje poäng är med andra ord oerhört viktig för United just nu.

Om inte något radikalt sker lär det knappast bli någon Premier League-fotboll för Norwich i höst. Laget har bara tagit åtta poäng sedan november och har dessutom knappt gjort några mål den senaste tiden.


Tips: Manchester United–Watford

Speltips Expekt
Halvtid/Fulltid – Manchester U/Manchester U 1.82
Anthony Elanga målgörare 3.20

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER UNITED–WATFORD

Old Trafford, Manchester. Avspark lördag 26 januari 16:00.

Manchester United har haft ledningen i halvtid i 3 av de 4 senaste PL-matcherna.

Watford släppte in 4 mål i senaste PL-matchen.

Anthony Elanga har gjort mål i 2 matcher i rad.


MANCHESTER UNITED

Två raka segrar i Premier League och dessutom 1-1 borta mot Atlético Madrid i CL-åttondelen tidigare i veckan gör att Manchester United känns starka just nu. Sedan har man ju även fått ett nytt stjärnskott i svenske Anthony Elanga som gjorde mål både mot Leeds i söndags och mot Atlético.

WATFORD

Det ser mörkt ut för Watford. Fem poäng upp till säker mark och en jumboplats. Förvisso vann man med 1-0 borta mot Aston Villa förra helgen, men glädjen blev kortvarigt då man förlorade med 4-1 hemma mot Crystal Palace i onsdags. Det pressade spelschemat lär också kosta på för ett lag som Watford.


SPELTIPS

Manchester United är förstås storfavoriter i den här matchen. Men, bara spel på hemmaseger är det inte så mycket värde i. Det är det däremot i ledning för United i både halvtid och efter fulltid. United har startat de senaste matcherna bra och 1.82 i odds hos Expekt för det spelet ger bra spelvärde.

Ännu en svensk kan vara på väg att slå sig in i Uniteds startelva i form av Anthony Elanga. I en sådan här match finns god chans till en hel del speltid för svensken. Med tanke på att han gjort mål i två raka matcher finns även goda chanser till mål. 3.20 i odds ger bra värde.


Tips: Manchester United–Watford

Speltips Expekt
Halvtid/Fulltid – Manchester U/Manchester U 1.82
Anthony Elanga målgörare 3.20

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |