Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Malmö FF – AIK med överspel till 2.10
Allsvenskan

SPELTIPS: Malmö FF – AIK med överspel till 2.10

Publicerat 2022-04-16 21:25

Allsvenskan rullar vidare med omgång tre och i Malmö vanks tungviktsmöte när AIK kommer på besök. MFF är favoriter här och har också pressen på sig, men efter krysset mot IF Elfsborg senast är det ett revanschsuget hemmalag som kliver ut på hemmagräs här och det får oss att tro på en målrik toppmatch!


Tips: Malmö FF – AIK

Speltips Expekt
Över 2,5 mål 2.10
Båda lagen gör mål 1.96

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

MALMÖ FF – AIK

Eleda Stadion, Malmö. Avspark söndag 17 april 15:00.

 Senast lagen möttes vann MFF med 3-2 (efter förlängning).

 AIK har spelat över 2,5 i 1/1 på bortagräs hittills.

 Båda lagen skulle vilja ta tre poäng!


MALMÖ FF

Malmö klev in i årets upplaga av Allsvenskan som klara guldfavoriter. Skåningarna tog hem serien i fjol och går nu för att göra det i år igen, vilket i så fall skulle göra dem till svenska mästare för tredje året i rad.

Ser vi till hur de inlett årets upplaga av Allsvenskan så har de inte gjort bort sig. 1-0-seger mot KFF i premiären på bortagräs följdes upp med 1-1 mot Elfsborg i hemmapremiären senast. Nu går de för säsongens första hemmaseger och detta mot AIK i ett riktigt prestigemöte på Eleda Stadion.

AIK

Gästerna kliver in i denna bortamatch som underdogs. AIK har levererat tre poäng av sex möjliga i seriespelet så här långt och detta då de studsade tillbaka fint i hemmamatchen senast. Inledningsvis gick det nämligen inget vidare!

I premiären av årets allsvenska gästade AIK BK Häcken på bortagräs och där öppnade de med förlust med rena rama hockeysiffrorna, 4-2. Riktigt så målrikt kanske det inte blir i Malmö, men vi bedömer att chanserna för att det i alla fall görs minimum tre mål ska vara goda.

Senast lagen möttes så gjorde dem det i kvartsfinal av Svenska Cupen och då bjöds vi på en sevärd tillställning som slutade 2-2 efter ordinarie tid och där drog sedan Malmö det längsta strået efter förlängningen som stundande.


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se



Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |