Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Östers IF – AFC Eskilstuna med överspel till 1.64
Superettan

SPELTIPS: Östers IF – AFC Eskilstuna med överspel till 1.64

Publicerat 2022-07-26 13:11

Svenska Superettan har en intressant match på menyn idag och denna spelas i Växjö där Östers IF gästas av tabelltrean AFC Eskilstuna. Inför avspark är det tre poäng mellan tabellnian Öster och fyran AFC. Det är med andra ord tre värdefulla poäng på spel för två lag som siktar på att haka på i tabelltoppen.


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Superettan är inne i omgång 14 och i tabellen är det riktigt jämnt och spännande läge. Östers IF är tabellnia inför kvällens match mot AFC Eskilstuna och som tidigare sagt är bortalaget uppe på e fjärdeplats, men då ska vi återigen poängtera att det endast skiljer tre ynka poäng mellan dessa lag. Med andra ord är det värdefulla och viktiga poäng som står på spel i Växjö under tisdagskvällen och med det sagt är vår idé att detta möte bör passera med en hel del gjorda mål.

Tips: Östers IF – AFC Eskilstuna

Speltips Bet365
Över 2,5 mål 1.64
Båda lagen gör mål 1.60

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


ÖSTERS IF – AFC ESKILSTUNA

Visma Arena, Växjö. Avspark tisdag 26 juli 19:00.

 Det skiljer enbart tre poäng lagen emellan inför avspark.

 Öster har spelat båda lagen gör mål fem raka matcher.

 AFC har har hållit nollan i en av deras fyra senaste matcher.


ÖSTERS IF

Öster kliver in i hemmamatchen på Visma Arena som favoriter ikväll, men glöm inte bort att de ställs mot ett piggt och effektivt AFC. Formen på hemmalaget är att de levererat två poäng av sex möjliga och detta med två raka 1-1-matcher. Först blev det kryss borta mot Utstiken och nu senast fick de med sig en poäng borta möt Östersunds FK.

Läget i tabellen är att Öster, som var tippade att hamna högt upp inför säsongen, mer eller mindre behöver vinna ikväll för att haka på övriga topplag. Just nu är de tabellnia, men vid seger ikväll går de ikapp AFC i antalet poäng och då är bortalaget alltså så högt upp som på en fjärdeplatas.

AFC ESKILSTUNA

Bortalaget gästar Växjö med bra form. Just nu har de tre raka i ligan utan förlust och framåt levereras det en hel del mål. Närmare bestämt fem stycken totalt på de tre senaste och det är minsann inget dåligt facit.

Gästerna för dagen är tabellfyra i detta nu och står på samma antalet poäng som trean Brommapojkarna, men då med en match mindre spelad. Vinner AFC kvällens möte i Växjö går de upp på 28 poäng och då blir de ny tabelltvåa, två poäng före Brage.

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Superettan

Publicerat 2020-12-09 20:11

Stor succé i Superettanklubben - kan nu sparkas

Tränaren Giannis Christopoulos anslöt till Akropolis i januari 2020 och har stått för en sanslös debutsäsong i Sveriges andradivision. Nu vill spelarna, trots succén, få honom sparkad, enligt Sportbladet. Akropolis har …

Superettan

Publicerat 2020-12-02 14:39

Målkungen återvänder till Trelleborg efter lånet

André Reinholdsson ville bevisa för Trelleborgs FF att han håller på en högre nivå. Med få dagar kvar till premiären av Ettan Södra lånades han ut till Oskarshamns AIK. Resultatet? …

Copyright © Fotboll.com 2024   |