Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS El Clásico: Real Madrid – Barcelona till 1.66
La Liga

TIPS El Clásico: Real Madrid – Barcelona till 1.66

Publicerat 2022-03-19 22:09

El Clásico tar plats under söndagskvällen och detta i den spanska huvudstaden då Real Madrid ställs mot FC Barcelona på Estadio Santiago Bernabéu. Gästerna har hyllats under ledning av Xavi och nu ska det bli ruskigt intressant att se vad de kan uträtta mot tabellettan på bortagräs!


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Real Madrid kliver in i detta prestigemöte som förhandsfavoriter. Med fem raka vinstmatcher i benen så är det ett välmående hemmalag som nu ska försöka få FC Barcelona på fall. Real Madrid har sedan 3-1-segern mot PSG i Champions League hunnit med en ligamatch också och i den fick de inkassera tre poäng igen genom en bekväm 3-0-seger mot Mallorca på bortaplan.

I La Liga är Real Madrid just nu serieledande och detta hela tio poäng före tabelltvåan Sevilla. Real Madrid noteras för 20 vinster, sex oavgjorda matcher och blott två förlustmatcher under hela säsongen och allt detta med fenomenala 59-21 i målskillnad på 28 framträdanden.

FC Barcelona har inte varit någon fröjd att se den här säsongen, men på senare tid har laget börjat visa sig från sitt rätta jag igen. Xavi har kommit in som huvudtränare och den före detta Barca-legenden är på god väg att få sitt Barcelona till glansdagar igen.

Gästerna kommer till prestigemötet med seger mot Galatasaray i Turkiet och detta med 2-1. Med den matchen inräknad har bortalaget i Madrid elva raka tävlingsmatcher utan förlust och med en sådan svit i ryggen kommer de göra allt i sin makt för att hålla den intakt även efter El Clásico.

SPELTIPS – Real Madrid – FC Barclona
Avspark: 21:00, söndag 20/3
Spelplats: Estadio Santiago Bernabéu, Madrid

Speltips med odds från Expekt Odds
Över 2,5 mål i matchen 1.66
Båda lagen gör mål: Ja 1.50

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Annons

Copyright © Fotboll.com 2024   |