Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Real Madrid får förtroendet!
La Liga

SPELTIPS: Real Madrid får förtroendet!

Publicerat 2022-02-25 12:25

La Liga bjuder på fyra matcher under lördagen och en av dessa spelas på Campo de Futbol de Vallecas i Madrid där det vankas derby. Rayo Vallecano tar emot serieledarna och här är det läge att ge bortalaget förtroendet. Hemmalaget har inte formen på sin sida och totalt sett ska vi i ärlighetens namn säga att det skiljer en del i kunnande mellan dessa klubbar.


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Rayo Vallecano kliver in i detta Madrid-derby som underdogs. Hemmalaget har fyra raka förlustmatcher i bagaget och med det sagt är formen inte på topp.

Senast de var i farten så gästade de Elche på bortaplan och där lämnade de med en 2-1-förlust, vilket alltså gör att de kammat noll poäng på fyra raka ligamatcher.

Ser vi till deras senaste hemmamatch så tog de emot Osasuna här på Campo de Futbol de Vallecas och då vann gästerna med en bekväm 3-0-seger.
Nu väntar en än tuffare uppgift och vi ser inte att Rayo Vallecano har vad som krävs för att stå emot ett Real Madrid som jagar serieseger i detta Madrid-derby.

Real Madrid toppar La Liga och noteras i detta nu för 57 inspelade poäng och detta på 25 genomförda ligamatcher. Gästerna går bra, vilket också deras målskillnad vittnar om.

Gästerna har 51-20 i målskillnad och även om de bara vunnit två av deras fem senaste tävlingsmatcher så bedömer vi formen som okej. Senast Real Madrid var i farten så tog de full pott på hemmaplan genom en skön och välbehövlig 3-0-seger mot Alaves.

Nu har Real Madrid återigen tagit kommandot i kampen om seriesegern och som tabellen i La Liga ser ut just nu så har de sex poäng ner till närmast jagande lag vilket är Sevilla.

Känslan är att gästernas kunnande och motivation leder till att de inte tappar poäng i jakten på titeln när de ställs mot Vallecano under lördagskvällen!

En annan match i matchen som är intressant att följa är den mellan fransmannen Karim Benzema och brassen Vinicius Junior.
Junior noteras för 13 mål i La Liga, Benzema för 18. Dessa två är i allra högsta grad med i racet som årets skyttekung och ett litet sidospel kan vara att duon målar igen när Real Madrid går för andra raka segern i inbördes möten.

Rayo Vallecano – Real Madrid 

Speltips Expekt
Över 2.5 mål 1.76
Real Madrid vinner matchen 1.69

 


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

 

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |