Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Real Madrid–Manchester C med hemmaseger till 3.30
Champions League

SPELTIPS: Real Madrid–Manchester C med hemmaseger till 3.30

Publicerat 2022-05-03 09:18

Inför returen i CL-semifinalen mellan Real Madrid och Manchester City är det fortfarande ganska öppet. City har förvisso ett mål att gå, men ett mål är som bekant ingen ledning. Eftersom Real är hemmastarka och vänt på Bernabéu tidigare i slutspelet är chanserna till hemmaseger goda. 


Första mötet i den här Champions League-semifinalen blev en svängig historia som slutade 4-3 till City. Ledningen är högst bräcklig eftersom det räcker med att Real Madrid vinner med ett mål för att få till en förlängning.

Samtidigt var Real i underläge på olika sätt i både åttondel och kvart, men vände och vann. 0-1 borta mot PSG i åttondelen blev till 3-1 i hemmareturen. Mot Chelsea i kvarten vann man med 3-1 borta för att sedan förlora hemma med samma siffror. Dock lyckades man komma tillbaka i förlängningen och vinna.


Tips: Real Madrid–Manchester City

Speltips Expekt
Real Madrid vinner 3.30
Kvalificerar sig till nästa runda – Real Madrid 4.35

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


REAL MADRID–MANCHESTER CITY

Santiago Bernabéu, Madrid. Avspark onsdag 4 maj 21:00.

Real Madrid vände ett underläge med ett mål mot PSG i åttondelen.

Real Madrid har redan vunnit La Liga och kan fokusera all energi på CL.

Manchester City har bara lyckats ta sig till CL-final en enda gång tidigare.


REAL MADRID

Real Madrid gick inte in i det här slutspelet som en av favoriterna. En sits som troligtvis har passat Ancelotti o co alldeles utmärkt. Dessutom har man länge haft en stabil ledning i La Liga, vilket gjort att man kunnat prioritera Champions League.

MANCHESTER CITY

Manchester City är på pappret det kanske starkaste laget av de fyra som är kvar i CL. Men, samtidigt har man också en hel del press på sig och det kan bli jobbigt. Sist, men inte minst, är City också inne i en hård kamp med Liverpool om Premier League-titeln.


SPELTIPS

Vi kommer inte runt att Manchester City är favoriter att gå vidare i det här mötet. Men, Real Madrid har hemmaplan och kan också gå ut och spela utan press. Kan man vända mot PSG kan man även göra det mot City. Sedan är ju också 3.30 för Real-seger hos Expekt för bra för att inte spelas.

Och vinner Real har man också mycket bra chans att sig vidare till final både utan och med förlängning. 4.35 för Real-avancemang hos Expekt är det bra med värde i.


Tips: Real Madrid–Manchester City

Speltips Expekt
Real Madrid vinner 3.30
Kvalificerar sig till nästa runda – Real Madrid 4.35

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |