Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Real Madrid–PSG med kombo till 1.81
Champions League

SPELTIPS: Real Madrid–PSG med kombo till 1.81

Publicerat 2022-03-07 17:46

PSG har slagläge inför returen i CL-åttondelen borta mot Real Madrid. Men, 1-0 från första mötet är inte särskilt mycket att gå på eftersom Real alltid är svåra att möta på Bernabéu.


Real Madrid är på god väg mot La Liga-titeln, vilket ger utrymme att fokusera lite extra på Champions League. En turnering där man de senaste åren haft ganska begränsade framgångar.

Även PSG kommer nog att lägga krutet på CL då man i praktiken redan avgjort Ligue 1. Men, PSG:s form är sisådär. Samtidigt lär det krävas en topprestation om man ska ta sig vidare till en kvartsfinal.


Tips: Real Madrid–PSG

Speltips Expekt
Real Madrid går vidare 2.90
Båda lagen gör mål + Totalt antal mål över 2.5 1.81

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


REAL MADRID–PSG

Santiago Bernabéu, Madrid. Avspark onsdag 9 mars 21:00.

Real Madrid har vunnit 2 och spelat 1 oavgjort mot PSG på hemmaplan sedan 2015.

PSG har förlorat 2 av de 3 senaste matcherna.

PSG har gjort mål i alla matcher i CL den här säsongen.


REAL MADRID

Real Madrid har varit säkerheten själva sedan förlusten mot PSG för tre veckor sedan. Hemmasegern med 4-1 hemma mot Real Sociedad i lördags får ses som ett styrkebesked. Samtidigt leder man nu La Liga med åtta poäng. Något som bör göra att man kan öka fokuset på Champions League.

PSG

Det finns vissa tveksamheter kring formen hos PSG. Laget har förlorat två av de tre senaste i Ligue 1. Men, så leder man också med 13 poäng före tabelltvåan Nice. Kan det vara så att man laddat för returen mot Real Madrid de senaste veckorna och varit lite ofokuserade i ligaspelet? Känns inte som det, då det aldrig är bra för självförtroendet att förlora matcher.


SPELTIPS

Det här känns som en svårtippad match då 1-0 känns som en mycket bräcklig ledning för PSG. Eftersom ”mål på bortaplan”-regeln inte längre gäller räcker seger med uddamålet för att Real ska tvinga fram en förlängning. Och i det läget är 2.90 i odds hos Expekt för Real-avancemang högst spelvärt.

Samtidigt lär vi få se två lag som satsar framåt och inte ligger på defensiven. Varken Real Madrid eller PSG brukar gå av plan mållösa. Att båda lagen gör mål och att vi får se minst tre bollar i nät är därför troligt. Oddset 1.81 för det scenariot hos Expekt ger bra spelvärde.


Tips: Real Madrid–PSG

Speltips Expekt
Real Madrid går vidare 2.90
Båda lagen gör mål + Totalt antal mål över 2.5 1.81

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |