Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Roma – Atalanta dubbla lir till fina odds
Serie A

SPELTIPS: Roma – Atalanta dubbla lir till fina odds

Publicerat 2022-03-04 10:08

Italien och Serie A bjuder oss fotbollsälskare på en finfin fotbollsmatch under lördagskvällen och denna finner vi på Stadio Olimpico i Rom där Atalanta gästar Roma. 

Vi plockar fram två spel från matchen och detta till finfina odds från spelbolaget Expekt.

Nu kör vi!


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Roma är i skrivandets stund tabellsexa och som Serie A-tabellen målas upp just nu så har de tre poäng att ta ikapp på Atalanta som just nu är femma. Värt att poängtera i detta sammanhang är också att Atalanta har en match till godo på Roma då de bara spelat 26 matcher, jämfört med Roma som står på 27 genomförda ligamatcher.

Formen i respektive lag? Roma tog en knapp, men ack så viktig seger borta mot Spezia senast och detta med 1-0. För Atalanta är det guld och gröna skogar. De radar upp två raka segrar och detta med 3-0 mot Olympiacos Piraeus i Europa League på bortagräs och därefter har de även hunnit med en 4-0-seger hemma mot Sampdoria.

7-0 på de två senaste och två raka vinster alltså, det är vassa prestationer inför mötet med Roma som blir en riktig nagelbitare då båda dessa lag gärna slåss om en topp fyra-plats!

Nuvarande tabellfyra är Juventus och de har spelat in 50 poäng på 27 matcher. Det innebär att Roma måste ta ikapp sex poäng och för Atalanta skiljer det blott tre, men då har de en hängmatch till godo även där.

Vi tror att detta prestigemöte samt toppmöte kommer bjuda på en målfest och finner stort värde i att nypa över 2,5 mål i matchen då det spelet erbjuder ett spelvänligt odds med värde.

Historiskt sett bjuds vi ofta på målrika matcher mellan Roma och Atalanta. Tre av de fem senaste har passerats med över 2,5 mål och senast lagen möttes bjöds vi på en riktig målfest då Roma gick och vann i Bergamo med 4-1.

Fem mål sist, men då var Roma något vassare än vad de är idag. Nu är det dock hemmamatch som väntar och vår idé är att de kommer vara heltaggade och för att besegra Atalanta, vilket de så gärna vill göra såklart, krävs det nog att offensiven levererar bättre än senast.

SPELTIPS – Roma – Atalanta
Avspark: 18:00, lördag 5/3
Spelplats: Stadio Olimpico, Rom

Speltips Odds
Över 2,5 mål i matchen 1.75
Mål i båda halvlekarna: Ja 1.60

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |