Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Roma – Lazio med rakt kryss till 3.30!
Serie A

SPELTIPS: Roma – Lazio med rakt kryss till 3.30!

Publicerat 2022-03-19 21:56

Derby della Capitale står på menyn under söndagskvällen. Det innebär Serie A-fotboll och detta från Italien där det är blytunga poäng på spel mellan Roma och Lazio på Stadio Olimpico i Rom. Frågan är om vi får någon vinnare i derbyt? Vi är tveksamma och väljer att hugga på rakt kryss till 3.30 gånger såsen hos Expekt!


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Roma kliver in i denna derbymatch som knappa, knappa favoriter. Ser vi till dagsform så presterar hemmalaget bra resultatmässigt. En förlust på de tolv senaste tävlingsmatcherna för Roma är starkt jobbat, men nu väntar en svår nöt att knäcka och detta i ett derby med minst sagt blytunga poäng på spel.

Lazio är tabelllfemma i Serie A och har på 29 ligamatcher spelat in en poäng mer än sexan Roma. Just nu är alltså Lazio laget som kniper en plats till Europa League medan Roma får nöja sig med Europa Conference League. Säsongen är dock långt ifrån över och det ska bli ruggigt intressant att se hur positionerna på dessa lag ser ut efter derbyt, men vi är alltså mycket tveksamma till om det skiljer sig något?

De tre senaste derbymatcherna lagen emellan har vunnits av hemmalaget. Inledningsvis så vann Lazio med 3-0 på sin hemmaplan, därefter vann Roma med 2-0 och det senaste derbyt vanns återigen av Lazio och då fick vi se fem mål, varav hemmalaget stod för tre av dem.

Innan allt detta hade vi dock två raka derbymatcher som slutade oavgjort och detta med 1-1 som slutresultat. Nu står det rätt så mycket på spel och inget av lagen vill förlora denna match, vilket ger segerlaget en bra skjuts i kampen om den femteplats de just nu tampas om.

Vi trycker återigen på att det är viktigare att inte förlora än vad det faktiskt är att vinna och därav är krysset till 3.30 gånger pengen ett vasst spel i vårt tycke!

Ett annat bra spel på förhand är att nypa båda lagen gör mål. Detta spel har suttit i sex av de tio senaste mötena lagen emellan och får vi ett hyggligt tidigt mål (räcker kanske med 1-0 alternativt 0-1 i halvtid) så är det inte omöjligt att det letar sig in en kvittering i matchens andra halva och att vi sedan får se en ny 1-1-match lagen emellan.

SPELTIPS – Roma – Lazio
Avspark: 18:00, söndag 20/3
Spelplats: Stadio Olimpico, Rom

Speltips med odds från Expekt Odds
Matchen att sluta oavgjort 3.30
Båda lagen gör mål: Ja 1.64

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |