Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: ”SE UPP FÖR NAPOLI!”
Europa League

SPELTIPS: ”SE UPP FÖR NAPOLI!”

Publicerat 2022-02-14 17:30

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av bäst av två. Hemmalaget ”Barca” ser ut att bli favoriten här, men vi höjer varningens finger för gästerna och vill verkligen stryka under att Napoli inte kommer bli någon munsbit!


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Barca inte lika vassa som i fjol

Dessa lag stötte på varandra i fjol och då vann FC Barcelona ett dubbelmöte med totalt 4-2, då i 8-delsfianl från Champions League. Rond ett, som spelades på Stadio Diego Armando Maradona i Neapel slutade 1-1 och i returen hemma på Camp Nou segrade Barcelona med 3-1. Enkelt avancemang då, men poängtera nu att det inte är ett lika vasst hemmalag nu som det var i fjol.

Den här säsongen har FC Barcelona fått sikta in sig på att knipa en plats bland de fyra främsta i La Liga. ”Barca” har stått för ett par riktigt mediokra resultat under säsongen och med det sagt känns det inte helt glasklart att hemmalaget ska ses med toppchans mot ett duktigt motståndarlag.

Napoli kommer inte bli någon munsbit

Napoli är inte favoriter när de kliver in på Camp Nou i denna rond ett i bäst av två och det ska de kanske heller inte vara, men vi tror att italienarna ska ses med god chans trots bortagräs och vill verkligen stryka under att de inte kommer att bli någon munsbit.

I Serie A är Napoli alltjämt med i racet om scudetton, det vill säga ligatiteln. En av deras främsta styrkor är en mycket stark defensiv där de just nu är bäst i klassen i hela ligan. Napoli är alltså det lag i den italienska högsta ligan som släpper in minst antalet mål och det kan vara det som tar dem långt i årets upplaga av Europa League också.


SPELTIPS: FC BARCELONA – NAPOLI
Datum: 17/2
Avspark:  18:45
Spelplats: Camp Nou, Barcelona 

Speltips med odds från Expekt Odds
Båda lagen gör mål: Ja 1.56
Dubbelchans: Napoli eller oavgjort 1.86

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2020-10-09 18:06

Europa League: Fem favoriter att vinna turneringen

Kvalspelet är över och inom kort ska gruppspelet av Europa League dra igång. Årets upplaga är tajt och det är minst sagt svårt att finna tydlighet hos de deltagande lagen. ODDS: …

Europa League

Publicerat 2020-09-29 17:56

Tredje raka EL-gruppspelet för Malmö FF?

Återigen står Malmö FF på tröskeln till Europa. Det enda hindret som återstår är Granada på torsdag kväll. Det spanska laget kan dock bli en svår nöt att knäcka för …

Copyright © Fotboll.com 2024   |