Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Femling över två dagar!
Speltips

SPELTIPS: Femling över två dagar!

Publicerat 2022-02-07 22:52

Tisdagskvällen ger oss Premier League-fotboll och det gör även onsdagskvällen. Då är även The Championship i rullning och det innebär ett spännande spelutbud med ett par finfina fotbollsmatcher att se fram emot. Vi har till den brittiska fotbollens ära snickrat ihop en vacker femling med fina odds från Bet365. Kupongen inleds under tisdagen, men fortsätter in på onsdagen och vid lite medstuds så lever kupongen hela vägen in i kaklet. 

Nu åker vi!


Premier League (England)

Newcastle – Everton
Spelplats: St. James’ Park, Newcastle. Avspark tisdag 8 februari 20:45.

Newcastle är i ett mycket tufft läge i Premier League-tabellen. Hemmalaget på St. James’ Park har endat mäktat med att samla ihop totalt 15 poäng på 21 ligamatcher, men viktigt att poängtera i detta sammanhang är att de tagit nio av sina totalt 15 poäng på hemmagräs.

Här på St. James’ Park har Newcastle en resultatrad på en seger, sex oavgjorda tillställningar och således fyra förluster då de gjort elva matcher inför sin hemmapublik. Målskillnaden som hemmalag landar på 14-23 och totalt är den 21-43 på 21 matcher i Premier League alltså.

Everton som kommer som bortalag har fyra poäng mer inkasserade, men också en match mindre spelad. Bortalaget har parkerat sig på en 16’e plats i Premier League-tabellen i detta nu och vad gäller deras målskillnad så är den 24-35 på 20 framträdanden.

Som bortalag har Everton inte direkt glänst. Utfallet på resande fot är en seger, tre oavgjorda och sex förluster. Allt detta med en målskillnad på 9-18 som enbart bortalag. Nu ställs de mot Newcastle på bortaplan där hemmalaget har precis allt att spela för.

Idén inför avspark 

Bägge lagen behöver poäng, vilket innebär att matchen säkerligen inte lämnas mållös och inte heller hörnlös. Vi plockar över 1,5 mål från St. James’ Park ihop med över 6,5 hörnor.

SPELTIPS MED ODDS FRÅN BET365
Över 1,5 mål i matchen (totalt för båda lagen kombinerat) – Odds: 1.29
Över 6,5 hörnor – Odds: 1.13

Odds från bet365

Premier League (England)

Burnley – Manchester United
Spelplats: Turf Moor, Burnley. Avspark tisdag 8 februari 21:00.

En annan Premier League-match som ska gå av stapeln under tisdagskvällen spelas på Turf Moor där Manchester United gästar Burnley. Hemmalaget är tabelljumbo och slåss med kniven mot strupen för resten av säsongen, det är i alla fall känslan.

Ser vi till vad Burnley presterat i Premier League så här långt så är det ingen dans på rosor precis. Hemmalaget noteras för blygsamma 13 poäng på 19 ligamatcher och vad gäller deras målskillnad så är den medioker då den stannar på 16-27.

Burnley har inte vunnit en tävlingsmatch sedan slutet av oktober i fjol och då slog de Brentford på hemmagräs med 3-1 i ligan. Sedan dess har de tio raka tävlingsmatcher utan seger och känslan är att de inte riktigt har vad som krävs för att bryta trenden mot ett revanschsuget Man United.

Manchester United kommer till spel i Burnley som tabellfyra i Premier League och säkerligen duktigt revanschsugna då de åkte på en överraskande förlust hemma på Old Trafford i FA-cupen senast. Middlesbrough stod för motståndet där och då och det var också dem som gick och vann cup-matchen med en 2-1-seger efter straffläggning.

I Premier League har det dock gått något bättre för United som är tabellfyra alltså och den platsen vill de så klart behålla. De fyra bästa lagen går direkt till Champions League och här bedömer vi att United är vassare, revanschsugna och segersugna.

Idén inför avspark 

Burnley imponerar inte, varken offensivt eller defensivt. Vi tror dock att matchen ger minst två mål och hugger över 1,5 mål ihop med över 7,5 hörnor.

SPELTIPS MED ODDS FRÅN BET365
Över 1,5 mål i matchen (totalt för båda lagen kombinerat) – Odds: 1.24
Över 7,5 hörnor – Odds: 1.14

Odds från bet365

Premier League (England)

Manchester City – Brentford
Spelplats: Etihad Stadium, Manchester. Avspark onsdag 9 februari 20:45.

Premier League fortsätter under onsdagen och här tittar vi till vad som komma skall på Etihad Stadium i Manchester där serieledarna får nykomlingen Brentford på besök.

Gästerna kliver in i denna tuffa bortamatch som klara underdogs och allt annat vore såklart anmärkningsvärt. City går starkt och jagar ett ligaguld och det kommer Brentford säkerligen få känna på.

Pep Guardiola har fört sitt City till seger i 18 av 23 ligamatcher i Premier League hittills under säsongen. Målskillnaden för hemmalaget är finfina 55-14 och som hemmalag har det blivit nio segrar, en oavgjord och en förlust på totalt elva framträdanden så här långt. Allt detta med en målskillnad på 32-6 som enbart hemmalag.

Brentford är på en hedersam 14’e plats i tabellen och notera för 23 poäng på lika många matcher. Gästerna som tog steget upp till det engelska finrummet inför denna säsong har verkligen inte gjort bort sig så här långt, men vi tror inte att de har vad som krävs för att stå emot ett piggt och mycket svårslaget hemmalag på Etihad Stadium.

Idén inför avspark 

Manchester City är storfavoriter och att de levererar en ny trepoängare är ingen högoddsare, men ack så troligt. Har City en bra dag på jobbet löser de även målspelet (över 2,5 mål) på egen hand, så bra är dem!

SPELTIPS MED ODDS FRÅN BET365
Manchester City vinner matchen – Odds: 1.11
Över 2,5 mål (totalt för båda lagen kombinerat)– Odds: 1.36

Odds från bet365

The Championship (England)

Blackburn – Nottingham
Spelplats: Ewood Park, Blackburn. Avspark onsdag 9 februari 20:45.

På Ewood Park i Blackburn vankas det toppmöte och här är det tre mycket värdefulla poäng på spel för bägge lagen. Blackburn är i skrivandets stund tabelltvåa och Nottingham finner vi på en åttondeplats. Löser hemmalaget seger tar de värdefulla poäng i jakten på Premier League-kontrakt, men gästerna lär inte vika ned sig då de jagar playoff-plats.

Ser vi till vad Nottingham presterat i närtid så är det ett bortalag med bra form. Nottingham har nämligen fem vinster på deras sex senaste matcher och i detta nu har de två poäng upp till playoff-plats. Målskillnaden för Nottingham är 39-31 efter 29 ligamatcher och de kommer närmast från en bekväm 4-1-seger hemma mot Leicester City i FA-cupen, vilket var en duktig smäll för bortalaget.

Blackburn är tabelltvåa i detta nu och noteras för 53 poäng efter 30 matcher. Närmast jagande nedifrån är Bournemouth och värt att poängtera i detta är att tabelltrean Bournemouth har en poäng mindre än Blackburn, men då också två matcher färre spelade.

Idén inför avspark 

Detta toppmöte bör inte dra iväg målmässigt, så vi väljer att hugga under 3,5 mål i matchen till klart byggbart odds. Sedan nyper vi också över 7,5 hörnor då det är två lag som är duktiga framåt!

SPELTIPS MED ODDS FRÅN BET365
Under 3,5 mål (totalt för båda lagen kombinerat) – Odds: 1.24
Över 7,5 hörnor (totalt för båda lagen kombinerat)– Odds: 1.33

Odds från bet365

Premier League (England)

Aston Villa – Leeds United
Spelplats: Villa Park, Birmingham. Avspark onsdag 9 februari 21:00.

Senare under onsdagskvällen ställs Aston Villa mot Leeds United och detta hemma p Villa Park i Birmingham. Här ser hemmalaget ut att bli allt klarare favoriter och vi köper det!

Aston Villa har inte haft någon kanonsäsong så här långt. Hemmalaget är just nu inte bättre än elva i en något haltande tabell och noteras för totalt 26 poäng. 28 mål har gjorts framåt, men Villas bekymmer ligger i defensiven då de noteras för 32 baklängesmål.

Leeds United som nu agerar bortalag har 22 poäng inspelade och även för deras del är det 21 matcher genomförda. Gästerna har ”bara” gjort 24 mål framåt, men då de har hela 40 bakåt råder det inga tvivel om att Leeds har problem när det kommer till försvarsspelet.

Senast Leeds genomförde en bortamatch så tog de något överraskande tre poäng då West Ham slogs på resande fot genom en 3-2-seger. Vi tror inte att bortalaget har vad som krävs för att plocka en ny trepoängare och väljer istället att gå för att Villa har vad som krävs för minst en poäng.

Idén inför avspark 

Aston Villa har lämnat fyra hemmamatcher poänglösa och den siffran kvarstår även efter mötet med Leeds. Lägg även på att matchen bjuder på minst två fullträffar så har ni ett bra odds att bygga vidare på!

SPELTIPS MED ODDS FRÅN BET365
Aston Villa vinner matchen eller oavgjort (dubbelchans 1X) – Odds: 1.22
Över 1,5 mål (totalt för båda lagen kombinerat)– Odds: 1.20

Odds från bet365

Veckans tipsrad bet365
Newcastle – Everton 8/2 20:45
Över 1,5 mål i matchen 1.29
Över 6,5 hörnor 1.13
Burnley – Manchester United 8/2 21:00
Över 1,5 mål i matchen 1.24
Över 7,5 hörnor 1.14
Manchester City – Brentford 9/2 20:45
Manchester City vinner matchen 1.11
Över 2,5 mål 1.36
Blackburn – Nottingham 9/2 20:45
Under 3,5 mål 1.24
Över 7,5 hörnor 1.33
Aston Villa – Leeds United 9/2 21:00
Aston Villa eller oavgjort (dubbelchans) 1.22
Över 1,5 mål 1.20
Totalt odds 6,96
Vinstchans vid 100 kr insats 695,58 kr
Odds från bet365

Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-02-23 14:46

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |