Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Slovenien–Sverige med bortaseger till 2.25
Nations League

SPELTIPS: Slovenien–Sverige med bortaseger till 2.25

Publicerat 2022-06-01 10:17

Dags för Nations League igen! Sverige inleder med lite av en mjukstart när man möter Slovenien på bortaplan. Blågult lär vara revanschsugna efter playoff-förlusten för ett par månader sedan, vilket ger bra läge för bortaseger.


Sverige gör sin första match sedan förlusten borta mot Polen som kostade en VM-plats. Samtidigt har blågult flyttats ner till B-divisionen i Nations League efter att man hösten 2020 inte lyckades hålla sig kvar i högsta divisionen.

Slovenien är också nykomlingar i B-divisionen efter uppflyttning från C-divisionen. Dock är Slovenien långtifrån det landslag man var för runt 20 år sedan när man kvalificerade sig för både EM och VM. Utöver Slovenien ingår även Norge och Serbien i Sveriges grupp.


Tips: Slovenien–Sverige

Speltips Bet365
Sverige vinner 2.25
Sverige håller nollan 2.37

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SLOVENIEN–SVERIGE

Stozice Stadium, Ljubljana. Avspark torsdag 2 juni 20:45.

 Sverige har vunnit och hållit nollan i 3 av de 6 senaste matcherna.

 Slovenien har bara vunnit 1 av de 5 senaste matcherna.

 Sverige har aldrig släppt in något mål mot Slovenien.


SLOVENIEN

Slovenien gjorde en helt okej i senaste VM-kvalet när man kom fyra i sin grupp. Dock var man långt efter topplagen Kroatien och Ryssland. Tittar man på den slovenska truppen kan man väl knappast säga att den kryllar av stora namn. Men, en storstjärna kan man stoltsera med i form av Atlético Madrid-målvakten Jan Oblak.

SVERIGE

Sverige hade en ganska tung höst och vår, som resulterade i ett missat VM-slutspel i slutet av mars. I de kommande matcherna kommer blågult även att får klara sig utan lagkaptenen Victor Lindelöf, som tvingades lämna återbud på grund av skada.

Samtidigt finns det nog en hel del spelare som är sugna på att visa framfötterna. Bland andra debutanten Hjalmar Ekdal och inte minst United-forwarden Anthony Elanga, som har fått lite av ett genombrott det här året.


SPELTIPS

Jämför man de bägge spelartrupperna är Sverige bättre på de flesta positioner. Dessutom tillhör Slovenien numera inte ens övre halvan av de europeiska landslagen. Därför ska blågult ta hem det här om man bara lägger manken till. Oddset 2.25 hos Bet365 för svensk seger är för bra för att inte spelas.

Sedan vet vi också att Sverige kan vara svåra att göra mål på. Därför satsar vi även på att blågult håller nollan här. Inte minst eftersom Bet365 bjuder 2.37 i odds för det scenariot.


Tips: Slovenien–Sverige

Speltips Bet365
Sverige vinner 2.25
Sverige håller nollan 2.37

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Nations League

Publicerat 2020-10-12 13:48

Nations League: Kan Sverige rubba Portugal?

Sverige inkasserade sin tredje raka förlust i Nations League när man igår kväll förlorade borta mot Kroatien med 2-1. Men, det kunde mycket väl blivit en svensk poäng. Frågan är …

Nations League

Publicerat 2020-10-09 11:03

Giroud sänker Portugal i Nations League?

Medan Sverige tar sig an Kroatien i Zagreb spelar övriga två lag i grupp 3 i A-divisionen i Nations League tidig gruppfinal på Stade de France. Det lag av Frankrike …

Copyright © Fotboll.com 2024   |