Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Southampton–Liverpool med bortaseger och hållen nolla till 2.70
Premier League

SPELTIPS: Southampton–Liverpool med bortaseger och hållen nolla till 2.70

Publicerat 2022-05-16 10:44

Gulddrömmen lever fortfarande för Liverpool efter Manchester Citys poängtapp i helgen. Men, nu krävs det tre poäng mot Southampton borta. Hemmalaget har dock redan säkrat nytt kontrakt, vilket bäddar för både bortaseger och hållen nolla.


Leeds kryss mot Brighton igår innebar att Southampton blev klara för Premier League nästa säsong. Med tanke på det är det frågan hur stor motivationen är hos Saints, som dessutom inte spelat match sedan 7 maj.

Liverpool kan tacka West Ham för att man fortfarande har mer än en teoretisk chans att snuva Manchester City på guldet. Dock krävs det full pott i två sista matcherna samtidigt som City måste tappa poäng i sista omgången.


Tips: Southampton–Liverpool

Speltips Expekt
Liverpool vinner med noll insläppta mål 2.70
Liverpool gör mål i båda halvlekarna 1.84

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SOUTHAMPTON–LIVERPOOL

St. Mary’s Stadium, Southampton. Avspark tisdag 17 maj 20:45.

Liverpool har vunnit och hållit nollan i 3 av de 5 senaste PL-matcherna.

Southampton har förlorat utan att göra mål i 3 av de 6 senaste PL-matcherna.

Liverpool har gjort mål i båda halvlekarna i 4 av de 7 senaste PL-matcherna.


SOUTHAMPTON

Southampton har som sagt inte spelat match på tio dagar och frågan är om Saints inte redan gått på semester. För de senaste två månaderna har man inte imponerat. På de tio senaste PL-matcherna har det blivit hela sju förluster, två oavgjorda och endast en seger.

LIVERPOOL

Liverpools vår har varit minst sagt imponerande. Sedan nyår har man vunnit samtliga PL-matcher utom tre som slutat oavgjort. Lördagens seger i FA-cupfinalen mot Chelsea lär ge en extra boost, eftersom den innebär att drömmen om att även ta hem trippeln fortfarande lever.


SPELTIPS

Liverpool är såklart storfavoriter i den här matchen, men spel på endast bortaseger är det inte särskilt mycket värde i. Därför lägger vi även till att Liverpool vinner utan några insläppta mål, då motivationen hos Southampton kommer vara närmare noll. Expekt bjuder hela 2.70 i odds för den kombinationen, vilket det är bra värde i.

Liverpool brukar trivas mot Southampton. I höstas slutade det 4-0 och i fem av lagens tio senaste möten har Liverpool gjort minst tre mål. Det, tillsammans med den form Liverpool är i, talar för att vi kommer att få se bortamål i båda halvlekarna. Bra odds finns hos Expekt som bjuder 1.84 för det scenariot.


Tips: Southampton–Liverpool

Speltips Expekt
Liverpool vinner med noll insläppta mål 2.70
Liverpool gör mål i båda halvlekarna 1.84

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |