Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Sporting Lissabon–Manchester City 15/2
Champions League

SPELTIPS: Sporting Lissabon–Manchester City 15/2

Publicerat 2022-02-12 19:16

Manchester City har fått lite av en drömlottning i Champions League-åttondelen då man ställs mot Sporting Lissabon. Frågan är om Sporting över huvud taget har någon chans i det här mötet?


Manchester City är kanske hetast i Europa just nu och är i princip orubbliga. Premier League-ettan har bara tappat poäng i två matcher sedan 3 november och ska ta sig vidare till CL-kvartsfinal tämligen enkelt.

Sporting ligger tvåa i portugisiska ligan, men lär få svårt att göra något åt de ljusblå giganterna. Dock kan nog hemmalaget få in en boll i nät, då man inte gått mållösa av plan på evigheter.


Tips: Sporting Lissabon–Manchester City

Speltips Expekt
Båda lagen gör mål – JA 1.98
Över 3.5 mål 2.48

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SPORTING LISSABON–MANCHESTER CITY

Estádio José Alvalade, Lissabon. Avspark tisdag 15 februari 21:00.

Manchester City har vunnit 10 av de 11 senaste matcherna.

Sporting Lissabon har gjort mål i 19 raka matcher.

Manchester City har gjort två mål eller fler i 4 av de 6 senaste matcherna.


SPORTING LISSABON

Sportings form är ganska hyfsad får man nog säga. Sedan nyår har man vunnit tre av sex matcher. Dock spelade man 2-2 i seriefinalen mot Porto i fredags. Ett resultat som bör ha gett en del självförtroende inför mötet med Manchester City.

MANCHESTER CITY

Manchester City har varit i kalasform i stort sett hela säsongen och är nu på god väg att i praktiken avgöra Premier League. Samtidigt lär Guardiola o co ha stort fokus på Champions League och kommer göra allt för att få lyfta bucklan i Sankt Petersburg i slutet av maj.


SPELTIPS

Spel på seger för City ger inte mycket till spelvärde. Men, det gör däremot ett spel på båda lagen gör mål. Med tanke på att Sporting sällan går mållösa av plan, samtidigt som hemmalaget knappast lär nolla gästerna får 1.98 i odds ses som värt att spela.

Visst nu är det Manchester City man möter, men gästerna lär knappast inrikta sig på försvar och då lär det dyka upp ett och annat läge för Sporting och målfarliga spelare som Paulinho och Pedro Gonçalves.

I City finns som bekant en halv bataljon med målskyttar, som nog gärna vill avgöra den här åttondelen så tidigt som möjligt. Minst fyra mål känns därför ganska troligt. Över 3.5 mål till oddset 2.48 ger därför bra spelvärde.


Tips: Sporting Lissabon–Manchester City

Speltips Expekt
Båda lagen gör mål – JA 1.98
Över 3.5 mål 2.48

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |