Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Sverige–Belgien med hemmaseger och hållen nolla till 2.00
Fotbolls-EM

SPELTIPS: Sverige–Belgien med hemmaseger och hållen nolla till 2.00

Publicerat 2022-07-20 12:12

Sverige krossade Portugal i den avslutande gruppspelsmatchen. Chanserna att nå EM-semifinal är mycket goda då blågult ställs mot Belgien i kvartsfinal, som inte imponerat såhär långt i turneringen. Med andra ord bra läge för både svensk seger och hållen nolla.


Sverige tog sig verkligen samman mot Portugal när man vann med hela 5-0, vilket även innebar seger i gruppen. Efter en ganska medioker insats i de två inledande matcherna fick blågult igång spelet och vi påmindes om hur bra Sverige kan vara.

Med en 1-0-seger mot Italien i den sista gruppspelsmatchen tog sig Belgien vidare till slutspel. Dock från den kanske sämsta gruppen i slutspelet, som även innehöll Frankrike och Island.


Tips: Sverige–Belgien

Speltips Bet365
Sverige vinner och håller nollan 2.00
Halvtid/Fulltid – Sverige/Sverige 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SVERIGE–BELGIEN

Leigh Sports Village, Leigh. Avspark fredag 22 juli 21:00.

 Sverige höll nollan i senaste matchen mot Portugal.

 Sverige har gjort mål i första halvlek i 2 av de 3 senaste matcherna.

 Belgien har bara ett mål i första halvlek i den här EM-turneringen.


SVERIGE

Den svenska formkurvan är stigande. 5-0 mot Portugal var ett styrkebesked och det känns som att blågult går in i slutspelet fulla av självförtroende. Dessutom kom målskyttet igång samtidigt som nyckelspelare som Asllani och Blackstenius fick göra mål.

BELGIEN

Belgien tillhör knappast toppen inom den europeiska damfotbollen och sett till spelarmaterial är Sverige ett par nummer större. Dock får det svenska laget se upp med anfallsduon Janice Cayman och Tessa Wullaert, som tillsammans har över 230 landskamper och över 110 mål.


SPELTIPS

Sverige såg riktigt bra ut i matchen mot Portugal och är verkligen på gång nu. Samtidigt är Belgien inte mer än marginellt bättre än Portugal och därmed ska det inte vara några större problem för blågult att ta sig vidare till semifinal. Bara spel på svensk seger är det dock inte mycket värde i. Därför lägger vi även till att Sverige håller nollan och får oddset 2.00 hos Bet365, som ger bra spelvärde.

Det känns som att det svenska laget kommer att lägga in högsta växel från början. Chanserna är därmed goda till svensk ledning redan i paus. Därför satsar vi även på att Sverige leder på i halvtid och efter fulltid till 1.83 hos Bet365.


Tips: Sverige–Belgien

Speltips Bet365
Sverige vinner och håller nollan 2.00
Halvtid/Fulltid – Sverige/Sverige 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-05 07:08

SPELTIPS: De blir EM-mästare

Fotbolls-EM 2020 börjar närma sig slutet. I fredags blev Spanien och Italien klara för semifinal då de vann sina respektive kvartsfinaler och dagen därpå fick de sällskap av Danmark och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |