Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Sverige–Norge med hemmaseger till 2.00
Nations League

SPELTIPS: Sverige–Norge med hemmaseger till 2.00

Publicerat 2022-06-03 10:33

Sverige fick en drömstart i Nations League när man slog Slovenien borta med 2-0. Nu väntar Norge hemma på Friends. Med tanke på det spel blågult visade upp mot Slovenien är chanserna till ytterligare tre poäng goda. 


2-0 efter mål av Emil Forsberg och Dejan Kulusevski var precis den start Sverige behövde i Nations League. Ytterligare tre poäng mot Norge och det ser riktigt bra ut för blågult.

Ett defensivt Norge gjorde en stark insats när man vann borta mot Serbien med 1-0 efter mål av storstjärnan Erling Haaland. Räkna med att norrmännen kommer att spela lika defensivt när man möter Sverige på söndag.


Tips: Sverige–Norge

Speltips Bet365
Sverige vinner 2.00
Båda lagen gör mål 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SVERIGE–NORGE

Friends Arena, Solna. Avspark söndag 5 juni 20:45.

 Sverige har vunnit 5 av de 6 senaste tävlingsmatcherna på hemmaplan.

 Båda lagen har gjort mål i de 3 senaste mötena lagen emellan.

 Norge har gjort mål i 7 av de 9 senaste tävlingsmatcherna.


SVERIGE

Sverige gjorde kanske inte någon perfekt insats mot Slovenien, men det blev tre poäng. Dessutom klev två av lagets viktigaste spelare fram och visade vägen i form av Emil Forsberg och Dejan Kulusevski. Samtidigt vet vi att blågult har potential att höja sig ytterligare en nivå. Sverige kommer också att ha mycket boll i matchen mot Norge, vilket bör passa spelare som Kulusevski, Isak och Forsberg med flera.

NORGE

I det norska laget handlar förstås det mesta om Erling Haaland, vilket inte är konstigt med tanke på att Dortmund-anfallaren tillhör en av världens bästa. 16 mål på 18 landskamper säger ju också en hel del. Men, utöver Haaland är det ganska tunnsått med de där riktigt stora namnen. Möjligen med undantag för lagkaptenen och Arsenal-mittfältaren Martin Ødegaard.


SPELTIPS

Vi får nog räkna med att Sverige kommer att ha bollen i större delen av den här matchen medan Norge troligtvis kommer att förlita sig på modellen ”långa bollar på Erling”. Men, sett över 90 minuter bör blågult kunna mala ner Norge och ta tre poäng. Oddset 2.00 hos Bet365 för svensk seger ger dessutom bra spelvärde.

Dock känns det som att Sverige inte kommer kunna stoppa Haaland helt och hållet. Det lär nog bli i alla fall ett norskt mål. Därför satsar vi även på att båda lagen gör mål. Oddset 1.90 hos Bet365 är det bra värde i för det scenariot.


Tips: Sverige–Norge

Speltips Bet365
Sverige vinner 2.00
Båda lagen gör mål 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Nations League

Publicerat 2020-10-12 13:48

Nations League: Kan Sverige rubba Portugal?

Sverige inkasserade sin tredje raka förlust i Nations League när man igår kväll förlorade borta mot Kroatien med 2-1. Men, det kunde mycket väl blivit en svensk poäng. Frågan är …

Nations League

Publicerat 2020-10-09 11:03

Giroud sänker Portugal i Nations League?

Medan Sverige tar sig an Kroatien i Zagreb spelar övriga två lag i grupp 3 i A-divisionen i Nations League tidig gruppfinal på Stade de France. Det lag av Frankrike …

Copyright © Fotboll.com 2024   |