Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Sverige–Portugal med överspel till 2.75
Fotbolls-EM

SPELTIPS: Sverige–Portugal med överspel till 2.75

Publicerat 2022-07-15 10:50

Sista gruppspelsmatchen i EM väntar för Sverige, som har allt i egna händer. Dock kommer nog Sverige satsa framåt för att om möjligt vinna gruppen och få lättare motstånd i kvartsfinalen. Med andra ord ett bra läge för spel på många mål.


Sverige övertygade inte mot Schweiz, men vann ändå med 2-1. Detta innebär att det räcker med oavgjort mot Portugal för att ta sig vidare till slutspel. Men, slutar man tvåa i gruppen väntar Frankrike i kvartsfinalen. För gruppseger krävs bättre målskillnad än Holland, som precis som Sverige har +1 i målskillnad.

För Portugal är det bara en sak som gäller i den här matchen, nämligen seger. Dock krävs det att gruppettan Holland tar poäng mot Schweiz för säkert portugisiskt avancemang. Portugal kan även gå vidare vid schweizisk seger, men då får vi ta fram räkneblocket och räkna på inbördes möten, målskillnad och eventuellt mer därtill.


TABELL GRUPP C


Tips: Sverige–Portugal

Speltips Bet365
Över 3.5 mål 2.75
Båda lagen gör mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SVERIGE–PORTUGAL

Leigh Sports Village, Leigh. Avspark söndag 17 juli 18:00.

 När lagen möttes i Algarve Cup i höstas vann Sverige med 4-0.

 Sverige har gjort 2 mål eller mer i 8 av de 12 senaste matcherna.

 Portugal har gjort 2 mål i båda gruppspelsmatcherna.


SVERIGE

Sverige har spelmässigt inte kommit upp i den standard vi är vana vid. Och ska det räcka lika långt som i OS förra sommaren krävs att laget höjer sig åtskilliga nivåer. Mot Portugal kommer blågult dock få en hel del målchanser eftersom motståndarna måste gå för vinst.

PORTUGAL

Med tanke på att Portugal så sent som i maj fick besked att de skulle spela EM efter att Ryssland uteslutits får man ändå säga laget gjort det bra. Förvisso har det bara blivit en poäng, men hela fyra mål framåt.


SPELTIPS

Båda lagen i den här matchen kommer troligen satsa framåt av olika anledningar. Därför känns det också som att det kommer att bli en del mål. I Portugals matcher har det blivit fyra och fem mål. Över 3.5 mål till 2.75 hos Bet365 är ett spel som har bra värde.

Sverige har inte imponerat i försvaret och kommer inte kunna hålla nollan mot ett Portugal som gjorde två mål på regerande mästarna Holland. Därför satsar vi även på att båda lagen gör mål. Bra spelvärde finns hos Bet365 som ger 2.10 i odds.


Tips: Sverige–Portugal

Speltips Bet365
Över 3.5 mål 2.75
Båda lagen gör mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-05 07:08

SPELTIPS: De blir EM-mästare

Fotbolls-EM 2020 börjar närma sig slutet. I fredags blev Spanien och Italien klara för semifinal då de vann sina respektive kvartsfinaler och dagen därpå fick de sällskap av Danmark och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |