Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Sverige–Schweiz med hemmaseger och hållen nolla till 2.00
Fotbolls-EM

SPELTIPS: Sverige–Schweiz med hemmaseger och hållen nolla till 2.00

Publicerat 2022-07-11 21:11

Sverige klarade sig bra mot regerande europamästarna Holland i EM-premiären där man fick med sig en poäng. Nu väntar betydligt enklare motstånd i form av Schweiz. Spel på svensk seger och även hållen nolla är en självklarhet.


1-1 mot Holland var utan tvekan en bra start för det svenska laget. Detta innebär att man fortfarande har chans på gruppseger, men det kommer troligen krävas att man har bättre målskillnad än det holländska laget. Med andra ord lär vi få se ett offensivt Sverige mot Schweiz.

Schweiz är nog inte nöjda med 2-2 mot Portugal. En match man hade behövt vinna för att ha en rimlig chans till avancemang. Nu är vägen till kvartsfinal betydligt mer krokig för schweizisk del.


Tips: Sverige–Schweiz

Speltips Bet365
Sverige vinner och håller nollan 2.00
Halvtid/Fulltid – Sverige/Sverige 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SVERIGE–SCHWEIZ

Bramall Lane, Sheffield. Avspark onsdag 13 juli 18:00.

 Sverige har vunnit 5 av de 7 senaste mästerskapsmatcherna.

 Schweiz har gått mållösa av plan i 4 av de 6 senaste matcherna.

 Sverige har hållit nollan i 7 av de 12 senaste matcherna.


SVERIGE

De svenska damerna gjorde ingen klockren insats mot Holland i premiären, vilket innebär att det definitivt finns förbättringspotential. Mot Schweiz kommer matchbilden bli en helt annan, där blågult troligen kommer att ha mycket mer boll och kunna spela ut på ett annat sätt.

SCHWEIZ

2-2 mot Portugal, som är ett av de lägst rankade lagen i hela turneringen, är ett resultat som Schweiz inte kan vara nöjda med. Formen verkar vara ett stort problem då laget inte vunnit en enda match under 2022.


SPELTIPS

Sverige är storfavorit i den här matchen. Fattas bara annat när laget är rankat bäst av alla i hela EM. Kommer blågult upp i samma nivå som i matchen mot Holland ska det inte bli några större problem att ta tre poäng här. Bara spel på svensk seger är det dock inte så mycket värde i. Därför lägger vi även till att Sverige håller nollan. Oddset 2.00 hos Bet365 ger bra spelvärde.

Sverige lär lägga in högsta växel redan från början och ska ta ledningen redan innan paus. Därför satsar vi även på att Sverige leder både i halvtid och efter fulltid. Ett scenario som ger 1.90 i odds hos Bet365.


Tips: Sverige–Schweiz

Speltips Bet365
Sverige vinner och håller nollan 2.00
Halvtid/Fulltid – Sverige/Sverige 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-06-14 21:32

Vilka spelare kommer lägga skorna på hyllan efter fotbolls-EM 2024?

Fotbolls-EM 2024 är inte bara en tid att följa de europeiska länderna tävla mot varandra, utan det är också en tid för flera stora namn att fatta det svåra beslutet …

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-05-18 15:35

Fotbollsfeber och betting förenas med två viktiga aspekter

När fotbolls-EM närmar sig, stiger spänningen inte bara bland fotbollsfans runt om i världen, utan också bland dem som deltar i betting. Med detta globala evenemang, där Europas bästa landslag …

Copyright © Fotboll.com 2024   |