Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Toppmöte i Italien!
La Liga

SPELTIPS: Toppmöte i Italien!

Publicerat 2022-02-25 12:37

Serie A bjuder på ett intressant toppmöte denna fotbollshelg och matchen vi syftar på spelas i Rom där Lazio gästas av Napoli. Klockan 20:45 sätts bollen i rullning på Stadio Olimpico och här finner vi tidigt tycke för krysset på 1X2-marknaden och detta till finfint odds från Expekt!


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Lazio tar alltså emot Napoli på hemmagräs under söndagskvällen och detta är ett riktigt prestigemöte i Italien.

Hemmalaget är inför avspark parkerade på en sjätteplats i Serie A-tabellen och noteras just nu för 43 poäng på 26 matcher.

Gästande Napoli är något vassare då de har 54 poäng på lika många matcher, vilket ger dem en tredjeplats.

Ser vi till vad Lazio levererat i närtid så har hemmalaget två raka kryss-matcher.
Inledningsvis spelade de 1-1 mot Udinense på bortaplan i ligan, därefter 2-2 hemma mot Porto i Europa League vilket innebär att de inte mäktade med något avancemang där då de föll med 2-1 på bortaplan i rond ett.

Napoli har även dem fått kasta in handduken i Europa League-spelet för denna säsong. De fick förvisso med sig ett bra resultat från Barcelona genom 1-1 på Camp Nou, men i returen på hemmagräs tog spanjorerna hem en 4-2-seger, vilket gav dem avancemang med totalt 5-3 över två matcher.

Nu är det fullt fokus på ligan för dessa lag och för Lazio gäller det att knipa poäng om de vill vara med i kampen om en topp fyra-plats. Just nu har hemmalaget fyra poäng upp till nuvarande tabellfyran som är Juventus och ska de ta sig dit behöver de prestera bra mot ett lag av Napolis kaliber i egenskap av hemmalag.

Gästerna har hyggligt med luft ner till att missa topp fyra, vilket gör att de kanske inte riktigt känner samma press som hemmalaget.

Vår idé inför avspark på Stadio Olimpico är att vi kommer få se två lag som inte gärna tappar några poäng, vilket ger en bra feeling för ”krysset” till finfina 3.45 gånger insatsen.

Vi tror samtidigt att matchen inte passerar utan mål, och får något av lagen spela i ledning hyggligt tidigt är det inte alls omöjligt att det rinner iväg i hörnstatistiken.

Såväl hemma- som bortalag är vassa i offensiven, vilket bör kunna ge en hörnrik… låt oss säga 1-1 eller varför inte 2-2-match i Rom?

Hur som helst, detta bör bli en sevärd match som rundar av en finfin fotbollshelg på ett bra sätt!

LAZIO – NAPOLI

Speltips Expekt
Över 9.5 hörnor 2.08
Matchen att sluta oavgjort 3.45


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |