Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Torino – Lazio med ett intressant överspel
Serie A

SPELTIPS: Torino – Lazio med ett intressant överspel

Publicerat 2022-08-19 21:42

Torino och Lazio fick båda två inleda Serie A-säsongen 2022/23 med varsin trepoängare. Nu väntar hemmapremiär för Turin-baserade Torino och detta mot ett Lazio som helt klart har sin spets i offensiven. Vår spelidé inför avspark är att matchen ska ha goda chanser att ge en hel del mål och med det sagt är ett av spelen ett intressant överspel. 


Tips: Torino vs Lazio

Speltips Bet365
Över 2,5 mål totalt i matchen 1.90
Båda lagen gör mål: Ja 1.70

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Torino – Lazio

Stadio Olimpico di Torino, Turin. Avspark lördag 20 augusti 18:30.

 Torino inledde säsongen med 2-1-seger borta mot Monza.

 Lazio inledde säsongen med 2-1-seger hemma mot Bologna.

 Båda lagen jagar andra raka trepoängaren!


Torino

Torino inledde Serie A-säsongen med att besöka Monza på bortaplan. Där stod Aleksey Miranchuk för matchens första mål då han strax före halvtid gav Torino ledningen med 1-0. I den andra halvleken kunde Antonio Sanabria utöka till 2-0, men i den fjärde tilläggsminuten stod hemmalaget för en reducering och det blev också matchens sista mål som portugisen Dany Mota stod för.

Nu väntar hemmapremiär och detta mot ett Lazio. I fjol fick vi två raka 1-1-matcher lagen emellan, men nu går båda lagen för en andra raka trepoängare och det gör att vi får feeling för både överspel och att båda lagen målar!


Lazio

Lazio kommer precis som motståndarlaget från en 2-1-seger i premiären och för deras del var det mot Bologna på hemmaplan. Mest anmärkningsvärda därifrån är att Luis Maximiano fick syna det röda kortet redan efter sex minuters spel. Marko Arnautovic, som varit en ryktenas man, gjorde säsongens och matchens första mål och på straffspark i matchminut 38. Precis före paus lyckades även Bologna få en spelare utvisad och det gjorde att Lazio kom tillbaka – och vände!

Lorenzo De Silvestri noterads olyckligt för ett självmål och sedan höll sig skyttekungen i Ciro Immobile framme och gjorde 2-1-målet för Lazio, vilket också gjorde honom till matchvinnare.


Speltips: Torino vs Lazio

Speltips Bet365
Över 2,5 mål totalt i matchen 1.90
Båda lagen gör mål: Ja 1.70

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

Båda lagen vann sina premiärer och det med 2-1. Nu går såväl Torino som Lazio för en andra raka seger och då båda mötena i fjol slutade 1-1 är det inte alls långsökt att gå för båda lagen gör mål igen, men vem vet om det stannar där? 2-1, 1-2 eller varför inte 2-2 som slutresultat i vad vi tror kommer bli sevärt och målrikt!


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |