Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Tottenham–Arsenal med dubbelchans till 1.73
Premier League

SPELTIPS: Tottenham–Arsenal med dubbelchans till 1.73

Publicerat 2022-05-11 10:12

Vem tar sista Champions League-platsen av de engelska lagen? Det kan mycket väl avgöras när Tottenham tar emot Arsenal hemma. Mest på spel för hemmalaget som med en förlust här med största sannolikhet missar CL till hösten. Samtidigt är Arsenal i fortsatt bra form, vilket innebär dubbelchans med bra spelvärde.


För Tottenham krävs det troligtvis tre segrar i de tre sista omgångarna samt lite tur om det ska bli något CL-spel nästa säsong. Fyra poäng upp till fyran Arsenal med tre omgångar kvar innebär att Spurs måste förlita sig på andra resultat om det ska gå vägen.

Arsenal är ett av Premier Leagues formstarkaste lag just nu. Fyra raka segrar gör att man återtagit initiativet i kampen om den sista CL-platsen. Lagets utsikter att för första gången på sex år nå turneringen är mycket goda.


Tips: Tottenham–Arsenal

Speltips Expekt
Dubbelchans – X2 1.73
Arsenal över 1.5 mål 2.70

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


TOTTENHAM–ARSENAL

Tottenham Hotspur Stadium, London. Avspark torsdag 12 maj 20:45.

Arsenal har vunnit de 4 senaste matcherna.

Tottenham har bara vunnit 2 av de 4 senaste matcherna.

Arsenal har gjort minst 2 mål i de 4 senaste matcherna.


TOTTENHAM

Tottenham har haft en minst sagt ojämn säsong, men i lördags gjorde man en stark insats när man tog poäng borta mot serietvåan Liverpool. På senare tid har man dock även spelat oavgjort borta mot Brentford och förlorat hemma mot Brighton. Så vissa tveksamheter finns det trots allt.

ARSENAL

Arsenal har återigen hittat den form man tappade kring påsk. Fyra raka segrar, bland annat mot Chelsea och Manchester United, visar att laget verkligen kommer att kämpa för att behålla CL-platsen. Minst poäng mot Tottenham och man står med ena benet i höstens gruppspel.


SPELTIPS

Arsenal har verkligen tagit ett kliv framåt den här säsongen och stormar nu mot Champions League. Och det kommer inte Tottenham kunna sätta P för. Gunners är bättre än Spurs just nu och ska kunna ta minst poäng här. 1.73 hos Expekt för X2 känns tämligen generöst och har också bra värde i sig.

Sedan är också Arsenal i målform med hela elva mål på de fyra senaste matcherna. Och gör man fyra mål borta mot Chelsea, bör man också kunna mäkta med minst två borta mot Tottenham. Därför satsar vi även på över 1.5 mål för Arsenal i den här matchen, som Expekt bjuder 2.70 i odds för. Bra spelvärde med andra ord.


Tips: Tottenham–Arsenal

Speltips Expekt
Dubbelchans – X2 1.73
Arsenal över 1.5 mål 2.70

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |