Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Tottenham–West Ham med dubbelchans till 2.00
Premier League

SPELTIPS: Tottenham–West Ham med dubbelchans till 2.00

Publicerat 2022-03-18 10:17

Sista PL-matchen innan VM-kvalet är ett högintressant Londonderby mellan två lag som jagar en CL-plats. Tottenham lär få svårt mot ett svårslaget West Ham, vilket ger ett utmärkt läge för en dubbelchans. 


Tottenham hänger med i kampen om den sista CL-platsen i Premier League. Dock ligger man bara sjua på samma poäng som sexan West Ham, men med en match mer spelad än fyran Arsenal.

West Ham har tre poäng upp till en CL-plats, men har två matcher mer spelade än Arsenal. Det känns som att West Ham kommer att få rikta in sig på att knipa en plats till Europa League.


Tips: Tottenham–West Ham

Speltips Bet365
Dubbelchans – Oavgjort eller West Ham 2.00
Tottenham mål i 1:a halvlek 1.66

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


TOTTENHAM–WEST HAM

London, Stadium. Avspark söndag 20 mars 17:30.

 Tottenham har gjort mål i 1:a halvlek 4 PL-matcher i rad.

 West Ham har bara förlorat 1 av de 6 senaste PL-matcherna.

 West Ham har 3 raka PL-matcher utan förlust mot Tottenham.


TOTTENHAM

Tottenham fortsätter på mönstret vinst, förlust, vinst, förlust osv. Efter förra helgens bortaförlust mot Manchester United blev det bortaseger mot Brighton i onsdags. Samtidigt har Spurs varit ojämna hela säsongen och det känns som att laget kan tappa poäng mot i princip vem som helst.

WEST HAM

West Ham har sedan början av februari visat upp en stor stabilitet i ligaspelet, vilket genererat en hel del poäng och som gör att man fortsatt är med i toppen. Att man förlorade borta mot Liverpool med 1-0 för ett par veckor sedan är inte så mycket att säga om. Det känns som att West Ham hittat tillbaka till det spel man hade under hösten.


SPELTIPS

Ganska svårtippat det här, men West Ham är som sagt stabila och har en mycket bra chans att ta minst en poäng här. Framför allt mot ett Tottenham som gungat åtskilliga gånger tidigare under säsongen. 2.00 för dubbelchans X2 hos Bet365 är ett odds som ger bra spelvärde.

En sak får man dock ge Spurs och det är att man är bra på att göra mål innan paus. Hela åtta mål i första halvlek har det blivit i de fyra senaste ligamatcherna. Därför är spel på Spurs-mål i första givet. Med tanke på statistiken ger 1.66 i odds hos Bet365 bra spelvärde.


Tips: Tottenham–West Ham

Speltips Bet365
Dubbelchans – Oavgjort eller West Ham 2.00
Tottenham mål i 1:a halvlek 1.66

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |