Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Speltips Turkiet – Italien
Fotbolls-EM

Speltips Turkiet – Italien

Publicerat 2021-06-10 10:17

Ett års väntan är äntligen över och nu ska EM 2020 äntligen sparka igång och först ut är Turkiet mot Italien, fast vänta nu! Det är ju Italien som är hemmalag då matchen spelas i Rom, så luras inte av att Turkiet står först och inte heller av att Italien får bära ett stort favoritskap inför avspark då det tas in cirka 20 000 åskådare i publiken. 

betfair logga

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

Turkiet och Italien sparkar alltså igång fotbolls-EM 2020 och detta på Stadio Olimpico i stövelns huvudstad. Italien kliver in i mästerskapet som en potentiell EM-guldvinnare och i premiären ställs de mot ett Turkiet som kommer från ett starkt EM-kval.

Italien bär ett stort favoritskap på 1X2-marknaden inför avspark och nu ska de ut och leverera inför hemmapubliken, men blir det så lätt som oddsen säger?

Turkiet kan ge Italien en match!

Turkiet har tre träningsmatcher i bagaget inför mästerskapet. Seger med 2-1 mot Azerbajdzjan följdes upp med 0-0 mot Guinea och avslutningsvis blev det seger mot Moldavien med 2-0.

En spelare att hålla koll på i Turkiet är Burak Yilmaz. Han gjorde den gånga säsongen 16 mål för Ligue 1-segrande Lille och även om han har passerat 35 är han en frisk fläkt i det turkiska landslaget och dessutom en pålitlig målskytt.

En annan stark spelare i Turkiet som Italien får hålla koll på är Milan-proffset Hakan Calhanoglu. Calhanoglu är en kreativ lirare med fina fötter som kan slå in frispakar som Ronaldo brukade göra.

Italien stora favoriter – för stora?

Italien kliver in i EM-premiären som glasklara favoriter mot Turkiet. Vi poängterar återigen att det är Turkiet som är bortalag här, då matchen spelas i Rom.

Det är såklart en fördel för Italien att få spela EM på hemmaplan, men så här stora favoriter kanske de ändå inte bör vara mot ett defensivt skickligt Turkiet?

Tips Turkiet – Italien

Dubbelchans första halvlek: 1X – Odds Betfair: 1.68

Calhanoglu skjuter ett eller fler skott på mål utanför straffområdet – Odds Betfair: 3.75

betfair logga

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-06-14 21:32

Vilka spelare kommer lägga skorna på hyllan efter fotbolls-EM 2024?

Fotbolls-EM 2024 är inte bara en tid att följa de europeiska länderna tävla mot varandra, utan det är också en tid för flera stora namn att fatta det svåra beslutet …

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-05-18 15:35

Fotbollsfeber och betting förenas med två viktiga aspekter

När fotbolls-EM närmar sig, stiger spänningen inte bara bland fotbollsfans runt om i världen, utan också bland dem som deltar i betting. Med detta globala evenemang, där Europas bästa landslag …

Copyright © Fotboll.com 2024   |