Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Nordmakedonien – Holland, Ukraina – Österrike, Ryssland – Danmark, Finland – Belgien
Fotbolls-EM

SPELTIPS: Nordmakedonien – Holland, Ukraina – Österrike, Ryssland – Danmark, Finland – Belgien

Publicerat 2021-06-20 22:50

Under måndagskvällen får vi svaret på vilka nationer som gör Belgien och Holland sällskap som grupptvåor i grupp B respektive grupp C. 18:00 sätts matcherna från grupp C igång och tre timmar senare är det avspark i två nya bataljer, då från grupp B där ett poänglöst Danmark bara har tre poäng att spela för, annars är EM över för deras del redan i gruppspelsfasen. 


Grupp C

Lag S V O F +/- P
1 Holland 3 3 0 0 6 9
2 Österrike 3 2 0 1 1 6
3 Ukraina 3 1 0 2 -1 3
4 Nordmakedonien 3 0 0 3 -6 0

Nordmakedonien – Holland

Johan Cruijff Arena, Amsterdam. Avskark: 18:00

Holland har imponerat i EM så här långt och kliver in i den här matchen som gruppetta med sex poäng av sex möjliga och målskillnaden för holländarna har landat på 5-2 efter två matcher. De inledde EM-äventyret med en 3-2-seger mot Ukraina och kommer närmast från en 2-0-viktoria mot Österrike och ett riktigt glädjeämne, bortsett från dubbla segrar, är att PSV-försvararen Denzel Dumfries stått för dubbla fullträffar.

Bredden i Holland avgör igen?

Med två vinster av två möjliga har Frank de Boer och hans landslag inga direkta orosmoln inför mach tre mot Nordmakedoinen. Holland kliver återigen in på Johan Cruijff Arena i den holländska huvudstaden som favoriter, och konstigt vore om de inte gjorde det.

Det här landslaget har visat prov på en bredd som levererar och i offensiven finns det mycket kvalité och en bredd som bör avgöra till deras fördel igen.

Nordmakedonien lämnar EM poänglösa!

För Nordmakedoniens del har EM inte blivit den succé som de kanske hoppades på. Noll poäng på två matcher med 2-5 i målskillnad gör dem till tabelljumbo grupp C och när de nu avslutar EM-gruppspelet mot ett Holland som siktar på tredje raka innan slutspelet tar vid är risken stor att de lämnar EM utan poäng.

Löser Holland tre poäng här, vilket oddsen vittnar om att de bör mäkta med, lämnar de EM-gruppspelet som gruppvinnare, vilket lovar gott inför slutspelet som stundar.

svenska spel oddset transparent

Totalt antal mål: Över 2,5 – Odds Svenska Spel: 1.54
Målskytt när som helst: Memphis Depay – Odds Svenska Spel: 2.20

 


Ukraina – Österrike

Arena Nationala, Bukarest. Avspark: 18:00

I Bukarest kliver Ukraina in som favoriter mot Österrike, men det är knappt det. Båda nationerna bör vara tämligen nöjda med kryss, men det som som tar full pott här gör Holland sällskap som grupptvåa. Lyckas Ukraina? Lyckas Österrike? Målglatt lär det hur som helst bli då det är tre poäng som räknas på Arena Nationala i Rumäniens huvudstad.

Ukrainas offensiv är att räkna med!

På de två matcher Ukraina spelat i EM-gruppspelet så här långt har de gjort fyra mål framåt och lika många har letat sig in bakåt. De gulklädda inledde med en 3-2-förlust mot Holland i Amsterdam, men därefter blev det full pott i omgång två då Nordmakedonien slogs med 2-1 och i den matchen gjorde Andriy Yarmolenko sitt andra mål i mästerskapet.

West Ham-anfallaren har nu gjort fyra mål för Ukraina på de tre senaste matcherna då han inför EM laddade upp med dubbla mål i träningsmatchen mot Cypern som vanns av Ukraina med 4-0.

Kryss kan räcka långt

Både Ukraina och Österrike kliver in i denna tredje och sista gruppspelsmatch på tre poäng, tre bakom Holland som toppar gruppen. Det lag som lyckas bäst i Bukarest när gruppspelet summeras kommer garanterat avancera från gruppen, men frågan är om vi får någon vinnare?

Ett oavgjort resultat innebär att båda nationerna kliver upp på fyra poäng vardera och ett kryss resulterar även i att Ukraina behåller sin andraplats, medan Österrike då får förlita sig på att knipa en plats bland de fyra bästa grupptreorna, vilket de kan göra beroende på utgång i övriga matcher.

svenska spel oddset transparent

Totalt antal mål: Över 1,5 – Odds Svenska Spel: 1.64
Ukraina gör matchens första mål – Odds Svenska Spel: 2.29


Grupp B

Lag S V O F +/- P
1 Belgien 3 3 0 0 6 9
2 Finland 3 1 0 2 -2 3
3 Danmark 3 1 0 2 1 3
4 Ryssland 3 1 0 2 -5 3

Ryssland – Danmark

Parken Stadium, Köpenhamn. Avspark: 21:00

På Parken i Köpenhamn gör Danmark sin tredje och sista gruppspelsmatch och detta med kniven mot strupen på allvar. Danmark fick en chockstart på EM då det blev förlust mot Finland i premiären och den matchen gick inte alls enligt plan då Christian Eriksen fick lämna EM tidigt med hjärtbesvär.

Därefter väntade Belgien i omgång två och även om danskarna inledde matchen bäst så visade Belgien styrka då de i den andra halvleken vände 1-0-underläge till seger med 2-1.

Vinna eller försvinna!

Nu kliver Danmark in som favoriter mot Ryssland på hemmagräs i den tredje och sista gruppspelsmatchen och förutsättningarna är enkla. Danmark måste vinna, annars är EM-äventyret garanterat över.

Ryssland får det tufft

Ryssland är inför avspark tabelltvåa med tre poäng på två matcher och detta med 1-3 i målskillnad. Ryssarna inledde EM med 3-0 i baken mot Belgien på ryskt gräs och därefter blev det seger med 1-0 i omgång två mot Finland.

Om Danmark lever upp till favoritskapet kan de ta andra platsen i gruppen på Rysslands bekostnad och detta då Belgien bör avsluta med en tredje raka seger då Finland väntar för deras del.

svenska spel oddset transparent

Danmark vinner matchen – Odds Svenska Spel: 1.73
Totalt antal mål: Över 2,5 – Odds Svenska Spel: 1.98


Finland – Belgien

Gazprom Arena, Sankt Petersburg. Avspark: 21:00

Sist ut från grupp B är mötet mellan Finland och Belgien och detta på neutral gräsmatta då matchen spelas på Gazprom Arena i Sankt Petersburg. Finland har ett lyckat EM så här långt med en seger och en förlust, men här är det troligaste scenariot att deras resa tar slut.

Belgien är glasklara favoriter – med rätta!

En av guldfavoriterna som det snackades om inför EM var Belgien och sett till vad de visat upp hittills finns det ingen anledning till oro.

Belgien körde över Ryssland med 3-0 i premiären och mot Danmark därpå blev det seger igen och detta efter att ha vänt på underläge med 1-0 till seger med 1-2. i matchens andra halvlek.

Det Belgien visat upp i kunnande hittills lovar gott och att de då får agera storfavoriter mot ett Finland som gör sitt första EM någonsin känns glasklart!

Finland har inte gjort bort sig, men här tar det slut

Finland har gjort det bra som tagit sig till sitt första EM-slutspel någonsin och att de dessutom fick vinna öppningsmatchen mot Danmark var inte alls dumt. Frågan som dock lever kvar är hur den matchen hade slutat om Eriksens otäcka hjärtproblem aldrig hade hänt?

Den frågan kommer vi aldrig få svar på, utan istället får vi vara glada för att Eriksen lever och verkar må bra under omständigheterna, men någon finsk glädje lär det inte bli då de förmodligen lämnar denna match med förlust då de ställs mot ett betydligt bättre motstånd än vad de är vana vid.

svenska spel oddset transparent

Totalt antal mål för Belgien: Över 1,5 – Odds Svenska Spel: 1.57
Målskytt när som helst: Eden Hazard – Odds Svenska Spel: 2.78


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-03-21 21:04

Kan Italien vinna Fotbolls-EM 2024?

Efter att vara nationen som lyfte guldet i UEFA Europamästerskapet 2020 laddar Italien om inför en ny utmaning när EM 2024 står för dörren. Som regerande mästare siktar de på …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i …

Copyright © Fotboll.com 2024   |