Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: West Ham–Arsenal med bortaseger till 1.80
Premier League

SPELTIPS: West Ham–Arsenal med bortaseger till 1.80

Publicerat 2022-04-29 10:40

Premier League-helgen avslutas med ett stekhett Londonderby med mycket på spel för bägge lagen. Men, Arsenal känns minst ett snäpp vassare. Det gör att spel på bortaseger känns ganska givet här. 


Tabellsjuan West Ham har fortfarande chans på spel i Europa League till hösten då man har tre poäng upp till sexan Manchester United och dessutom en match mindre spelad.

Arsenal har en mycket bra chans att för första gången sedan 2016 sluta topp 4 i Premier League. Dock skuggas man av Tottenham som bara är två poäng bakom. Behöver man säga att varje poäng för Gunners är viktig i slutspurten.


Tips: West Ham–Arsenal

Speltips Bet365
Arsenal vinner 1.80
Arsenal – Över 1.5 mål 1.80

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


WEST HAM–ARSENAL

London Stadium, London. Avspark söndag 1 maj 17:30.

 Arsenal har gjort 7 mål på de 2 senaste matcherna i PL.

 West Ham har förlorat 3 av de 5 senaste matcherna i PL.

 Arsenal har vunnit 4 av de 5 senaste mötena lagen emellan.


WEST HAM

Det är uppenbart att West Ham har prioriterat Europa League-slutspelet framför PL under april. Oavgjort hemma mot Burnley och bortaförlust mot Brentford håller inte om man vill vara topp 5. Nu måste man dessutom vända ett 1-2-underläge i bortareturen i EL-semifinal mot Eintracht Frankfurt nästa vecka. Känns som att en hel del fokus redan ligger på den matchen, något som Arsenal kommer kunna dra nytta av.

ARSENAL

Efter tre raka förluster mot inte allt för svårt motstånd har Arsenal kommit tillbaka starkt. 4-2 borta mot Chelsea och 3-1 hemma mot Manchester United kändes verkligen som ett styrkebesked från Gunners. En hägrande CL-plats lär också göra att motivationen höjs ytterligare inför de sista omgångarna.


SPELTIPS

Arsenal är klara favoriter i den här matchen. Kommer gästerna bara upp i samma standard som mot Chelsea och United ska man inte ha några större problem att vinna det här. Dessutom lär West Ham vara ganska slitna efter torsdagens EL-semifinal mot Frankfurt, både mentalt och fysiskt. Det sammantaget gör att spel på bortaseger känns givet. 1.80 i odds hos Bet365 ger bra spelvärde.

Sedan är Arsenal också i målform. Sju mål på två matcher mot två topplag vill inte säga lite. Därför känns det som att man bör kunna mäkta med åtminstone ett par mål mot ett West Ham i tveksam form. Bra odds finns hos Bet365 som bjuder 1.80 för över 1.5 mål från Arsenal.


Tips: West Ham–Arsenal

Speltips Bet365
Arsenal vinner 1.80
Arsenal – Över 1.5 mål 1.80

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |