Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: West Ham – Manchester City – målkalas att vänta!
Premier League

SPELTIPS: West Ham – Manchester City – målkalas att vänta!

Publicerat 2022-08-05 21:47

Manchester City gå in i Premier League-säsongen som ett tilltänkt lag att ta hem ligatiteln och de inleder säsongen mot ett West Ham som ska utmana om topp sex och kanske till och med topp fyra om de får spelet att stämma. Vi har två speltips att presentera från denna premiärmatch i London och ett av dem är ett givet överspel då vi förväntar oss ett målkalas!


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


WEST HAM – MANCHESTER CITY

London Stadium, London. Avspark söndag 7 augusti 17:30.

David Moyes och hans West Ham är inte favorittippade när de öppnar Premier League-säsongen 2022/23 med att ställas mot ett guldtippat Manchester City på London Stadium. Hemmalaget har avslutat försäsongen svagt då de har fyra raka utan vinst, men då är det också bara en försäsong och den ska man inte dra allt för stora växlar av. Nu däremot börjar allvaret och då det är tuffaste möjligaste test direkt i premiäromgången är det fullt rimligt att tro att hemmalaget vill visa upp sig från sin bästa sida!

När lagen möttes med West Ham som hemmalag i fjol fick vi se en 2-2-match lagen emellan. När City agerade hemmalag? Då bjöds vi på tre mål och den matchen tog Manchester-laget hem genom en 2-1-vinst. Detta gör att två raka lagen emellan har passerat med minst tre mål gjorda och vår teori är att det fortsätter så – med minst tre mål så vi väljer att presentera ett överspel till godkänt odds så länge det ligger runt 1.50 och strax över det.

Spel nummer två från London Stadium är från målmarknaden. Manchester City har plockat in en tilltänkt skyttekung i norrmannen Erling Haaland. Att han presenterar sig för publiken i sin nya liga per omgående genom att öppna målskyttet i matchen är ett roligt sidospel till vassa 3.50, men vi nöjer oss med att spela honom som målskytt till oddset 1.60.

Speltips Bet365
Över 2,5 mål (totalt) 1.53
Erling Haaland att göra mål: Ja 1.60

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |