Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: West Ham–Wolverhampton 27/2
Premier League

SPELTIPS: West Ham–Wolverhampton 27/2

Publicerat 2022-02-25 10:44

Spännande möte mellan sexan och sjuan i Premier League. Wolverhampton lär bli en svår nöt för West Ham att knäcka och det känns som att gästerna har en bra chans att åka hem med åtminstone en poäng.


Två poäng skiljer mellan West Ham och Wolverhampton i Premier League-tabellen till West Hams fördel. Dock har Wolves en match mindre spelad.

West Ham har tagit en hel del poäng på senaste tiden, men har haft svårt mot bättre motstånd. Wolves har däremot visat att man växer när man möter lag som på pappret är bättre.


Tips: West Ham–Wolverhampton

Speltips Bet365
Dubbelchans – X2 1.72
Båda lagen gör mål 1.95

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


WEST HAM–WOLVERHAMPTON

London Stadium, London. Avspark söndag 27 februari 15:00.

 Wolverhampton har vunnit 6 av de 8 senaste PL-matcherna.

 West Ham har gjort mål i 8 av de 9 senaste PL-matcherna.

 Wolverhampton har gjort mål i 6 av de 7 senaste PL-matcherna.


WEST HAM

West Ham fortsätter att ta en hel del poäng, men sedan nyår har det bara varit mot lag på den undre halvan. 1-1 hemma mot bottengänget Newcastle i söndags och 2-2 borta mot ett formsvagt Leicester dessförinnan gör att formen känns tveksam. Dessutom har West Ham den här säsongen flera gånger åkt på rejäla smällar. Det har bland annat varit hemmaförluster mot lag som Leeds och Southampton.

WOLVERHAMPTON

Wolverhampton känns starka just nu. Förvisso 1-2 borta mot Arsenal i torsdags, men då tappade man också poängen i den 95:e minuten. Bortsett från det samt ytterligare en förlust mot Arsenal har det blivit full pott sedan nyår. Fortsätter man på samma sätt ska Wolves inte ha några problem att säkra en europaplats till hösten.


SPELTIPS

Wolverhampton har en mycket bra chans att ta minst poäng i den här matchen med tanke på att West Ham känns lite svajiga. Oavgjort eller bortaseger känns högst troligt här. 1.72 i odds för X2 hos Bet365 ger bra spelvärde.

Även om West Ham darrat lite på manschetten senaste veckan gör man mål i nästan varje match. Detsamma gäller Wolves. Mycket talar därför för att vi kommer att få se mål från båda lagen i den här matchen. Bet365 bjuder 1.95 i odds för båda lagen gör mål, vilket känns generöst med tanke på lagens målskörd i senaste matcherna.


Tips: West Ham–Wolverhampton

Speltips Bet365
Dubbelchans – X2 1.72
Båda lagen gör mål 1.95

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |