Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Zalgiris Vilnius–Malmö FF med båda lagen gör mål till 2.00
Champions League

SPELTIPS: Zalgiris Vilnius–Malmö FF med båda lagen gör mål till 2.00

Publicerat 2022-07-18 12:10

I Champions League-kvalets andra omgång väntar litauiska Zalgiris Vilnius för Malmö FF. Med tanke på hur det såg ut i första omgången för MFF är seger på bortaplan långtifrån någon självklarhet. Dessutom känns det heller knappast som att de svenska mästarna kommer hålla nollan. 


Efter 1-1 borta och 0-0 hemma kunde Zalgiris Vilnius till slut avgöra i förlängning mot Ballkani från Kosovo i första kvalomgången. Laget tog sig även till andra CL-kvalomgången förra året där man åkte ut mot ungerska Ferencvaros.

3-2 hemma och 3-3 borta mot isländska Víkingur Reykjavík är långtifrån det vi förväntade oss av Malmö FF. Ska det bli CL-gruppspel även den här hösten kommer det krävas åtskillig förbättring.


Tips: Zalgiris Vilnius–Malmö FF

Speltips Bet365
Båda lagen gör mål 2.00
Malmö FF – Att göra mål i 1:a halvlek 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


ZALGIRIS VILNIUS–MALMÖ FF

LFF Stadium, Vilnius. Avspark tisdag 19 juli 18:00.

 Malmö FF släppte in totalt 5 mål i första CL-kvalomgången.

 Zalgiris Vilnius har gjort mål 14 matcher i rad.

 Malmö FF har gjort mål i 1:a halvlek 7 matcher i rad.


ZALGIRIS VILNIUS

Zalgiris Vilnius har varit den dominerande klubben i den litauiska fotbollen de senaste tio åren. Sedan 2011 har laget tagit sex ligatitlar och varit ligatvåa fem gånger. Tittar man på truppen hittar man förutom en hel del litauer även spelare från Argentina, Kazakstan, DR Kongo, Serbien och så förstås Brasilien.

MALMÖ FF

Vi vet sedan tidigare år att Malmö FF inte brukar imponera i de första omgångarna av CL-kvalet. Men, insatsen mot Víkingur var knappt godkänd. Dock har man nu vunnit tre av de fyra senaste matcherna, vilket kanske får ses som ett tecken på att formen är på uppåtgående.


SPELTIPS

Då det här blir sjätte matchen på 19 dagar för MFF lär man kan vara lite ringrostiga. Därför känns det också som att man kan komma att släppa dit ett mål eller kanske till och fler. Båda lagen gör mål till 2.00 hos Bet365 blir därav ett spel som får bra värde.

Men, en sak har i alla fall ”di blåe” varit bra på i de senaste matcherna och det är att göra mål i första halvlek. Därför satsar vi på att man gör det även här och det till 1.83 hos Bet365.


Tips: Zalgiris Vilnius–Malmö FF

Speltips Bet365
Båda lagen gör mål 2.00
Malmö FF – Att göra mål i 1:a halvlek 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |