Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Stor succé i Superettanklubben – kan nu sparkas
Superettan
Foto: Wikimedia Commons

Stor succé i Superettanklubben – kan nu sparkas

Publicerat 2020-12-09 20:11

Tränaren Giannis Christopoulos anslöt till Akropolis i januari 2020 och har stått för en sanslös debutsäsong i Sveriges andradivision. Nu vill spelarna, trots succén, få honom sparkad, enligt Sportbladet.

Akropolis har fått många att höja på ögonbrynen detta år. Klubben tog steget upp från Division 1 till Superettan ifjol och var nederlagstippat inför den här säsongen. Till mångas förvåning knep de en femteplats och har imponerat.

Dock har allt inte varit frid och fröjd. Enligt uppgifter till Sportbladet råder just nu en knivig situation mellan spelartruppen och tränaren Giannis Christopoulos. Det ska vara så illa att spelarna på slutet har ignorerat tränarens direktiv.

Klubbens sportchef Georgios Gogas förnekar inte läget.

– Om du har spelare som inte spelar kommer de vara missnöjda även om du tar hit Mourinho. Men om vi har jätteordinarie spelare som är tveksamma, då är det inga bra signaler, säger Gogas till Sportbladet.

Sportchefen är dock tydlig; ekonomin håller inte för att sparka tränaren.

– Nej. Det är en aspekt. Ska vi ha två tränare? Vi kan inte budgetera för att komma etta i Superettan heller, så vi överväger vad vi har råd med. Vi måste tänka på alla de bitarna.

Snart kommer ett beslut om framtiden.

– Efter helgen. Det kan gå åt båda håll. Behåller vi honom har vi en grupp som inte är med oss. Det kan bero på att spelare alltid är trötta i december. Men spelarna kan också ha rätt och då går vi åt andra hållet. Men då kommer den ekonomiska aspekten. Nej, jag hade helst inte varit i den här situationen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Superettan

Publicerat 2020-12-02 14:39

Målkungen återvänder till Trelleborg efter lånet

André Reinholdsson ville bevisa för Trelleborgs FF att han håller på en högre nivå. Med få dagar kvar till premiären av Ettan Södra lånades han ut till Oskarshamns AIK. Resultatet? …

Copyright © Fotboll.com 2024   |