Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Sverige-specialer!
Fotbolls-EM

Sverige-specialer!

Publicerat 2021-06-10 07:00

Sverige har kvalificerat sig till EM 2020 och detta efter att ha slutat tvåa i kvalgruppen. Senaste gången som Sverige överlevde gruppspelet i ett europamästerskap var 2004 och det var i det mästerskapet som Zlatan Ibrahimovic gjorde mål genom en osannolik cykelspark i matchen mot Italien.


expekt logga

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

Nu väntar ett nytt mästerskap och frågan är hur det går för Sverige den här gången? Vi är optimistiska och tror på avancemang  och dessutom lyfter vi fram vem som blir blågul skyttekung!

Viktigt med en bra start

Sverige har tre raka EM bakom sig där äventyret tagit slut redan i gruppspelet. Nu har de chansen igen och denna gång vill vi se dem gå så långt som möjligt, men ett bra förstasteg för Janne Anderssons landslag är att överleva gruppspelet.

Grupp E

Lag S V O F +/- P
1 Sverige 3 2 1 0 2 7
2 Spanien 3 1 2 0 5 5
3 Slovakien 3 1 0 2 -5 3
4 Polen 3 0 1 2 -2 1

Ska Sverige överleva gruppspelet är det viktigt med en bra start. I EM-premiären väntar Spanien på Olympiastadion i Sevilla och där slår blågult ur underläge, men Spanien har inte sett överdrivet bra ut de heller så på förhand är allt möjligt.

I omgång två väntar nyckelmatchen, nämligen den mot Slovakien. En seger där känns absolut nödvändigt för att chansen på avancemang ska existera då Polen väntar i omgången därpå.

Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg har båda två testats positivt för Covid-19 i veckan och kommer inte spela i premiären mot Spanien.

Isak blir skyttekung

Ska man gå långt i ett intensivt mästerskap som EM behöver man en pålitlig målskytt. Sveriges EM-trupp har potentiellt sett ett par vettiga alternativ till att leverera framåt.

Med spelare som Emil Forsberg, Viktor Claesson, Robin Quaison, Dejan Kulusevski och Alexander Isak finns det alternativ i offensiven och som en liten EM-joker har vi även Spartak Moskva-proffset Jordan Larsson.

Larsson gjorde den gångna säsongen 15 mål på 29 ligamatcher för Moskva-laget i ryska Premier League. Isak kommer även han från en målglad säsong med Real Sociedad i La Liga där det blev 17 fullträffar på 34 matcher.

Isak är favorit till att bli blågul skyttekung och vi tror att han tar tillfället i akt och visar upp sig ordentligt i detta EM och intern skyttekung ska han alltså ha god chans att bli då han bör vara en given startspelare i Jannes EM-elvor.

Alexander Isak att göra flest mål för Sverige– Odds: 3.50

Fler specialspel på Sverige!

Vi anser att Sveriges chanser att överleva gruppen ska vara goda. De tre raka EM-mästerskapen med uttåg redan i gruppspelsfasen får räcka, så den här gången ska Sverige bara gå vidare!

Sverige kvalificerar sig vidare från gruppspelet– Odds: 1.50

Spanien väntar som tidigare nämnt i premiären och om Sverige fixar en bra start med mål redan i match ett, då kan det bli måljubel fler gånger. Minst fyra svenska mål i gruppspelet känns vettigt att förvänta sig!

Sverige över 3,5 mål i gruppspelsfasen – Odds: 2.10

En svensk seger och minst en oavgjord mot Spanien eller Polen ska resultera i att blågult undviker jumboplatsen. Det tror i Sverige fixar och att blågult stannar på fyra poäng i grupp E är ett roligt specialspel att avsluta med.

Sverige stannar på fyra poäng i gruppspelet – Odds: 3.75


expekt logga

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

 

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-04-07 23:54

Fotbolls-EM kan öka spel på odds och casino med upp till 50%

Fotboll och betting har länge gått hand i hand, vilket är naturligt eftersom det är världens största sport, som dessutom lämpar sig perfekt för spel, på odds. Faktum är att …

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-03-21 21:04

Kan Italien vinna Fotbolls-EM 2024?

Efter att vara nationen som lyfte guldet i UEFA Europamästerskapet 2020 laddar Italien om inför en ny utmaning när EM 2024 står för dörren. Som regerande mästare siktar de på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |