Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Tarkowski lösningen på Liverpools backproblem?
Premier League

Tarkowski lösningen på Liverpools backproblem?

Publicerat 2020-11-12 21:00

Liverpool har fortsatta problem i backlinjen. Nu meddelar klubben att även Joe Gomez kan komma att missa resten av säsongen. 

Mittbacken Virgil van Dijk tvingades nyligen till operation efter en skada han ådrog sig tidigare under hösten. Nu har även mittbackskollegan Joe Gomez opererats och vill det sig riktigt illa kan bägge komma att missa resten av säsongen.

Enligt The Times är även högerbacken Trent Alexander-Arnold skadad och kan bli borta i upp till fyra veckor.

En lösning på Liverpools backproblem kan vara Burnleys James Tarkowski. Mittbacken har varit lagets bäste spelare hittills under säsongen, men uttryckte i en intervju med Telegraph att han inte var helt nöjd med sin nuvarande situation i klubben.

Dessutom har den före detta Liverpool-målvakten Chris Kirkland uttryckt att Tarkowski skulle vara rätt för Liverpool, enligt Rousing the Kop.

Tarkowskis kontrakt stäcker sig dock över sommaren 2022. Samtidigt har Burnley nobbat bud från både West Ham och Leicester, enligt The Boot Room.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |