Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Terry och Vieira i samtal med Championship-klubben
Championship (England)

Terry och Vieira i samtal med Championship-klubben

Publicerat 2021-02-10 17:57

Bournemouth gjorde sig nyligen av med sin tränare Jason Tindall efter fyra raka förluster i Championship. Nu är de gamla Premier League-storheterna Patrick Vieira och John Terry kandidater till tränarposten i klubben.

Vieira, som under närmare tio år var en av Arsenals största profiler, kommer att intervjuas via Zoom för jobbet som ny tränare i Bournemouth, enligt The Athletic.

Dock har en tuff konkurrens från Chelsea-legendaren John Terry, som spelade närmare 20 år i Londonklubben. De sista tio åren var han lagets kapten och älskad av fansen.

Förutom Vieira och Terry ska även David Wagner, som i höstas fick sparken från Schalke 04, vara aktuell för tränarposten i Bournemouth.

Rent meritmässigt är Wagner den kanske starkaste kandidaten. 2015-2019 tränade han Huddersfield och förde upp laget i Premier League.

Patrick Vieira inledde sin tränarkarriär 2016 med två säsonger i New York FC. 2018-2020 ledde han Nice i Ligue 1.

John Terry är sedan 2018 assisterande tränare till Dean Smith i Aston Villa.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Championship (England)

Publicerat 2020-12-07 15:50

Juve-mittfältaren kan hamna i Championship

Sami Khedira har länge varit i frysboxen i Juventus. Nu kopplas den tyske mittfältaren ihop med flera klubbar i Championship. Den 33-årige tysken har det senaste året haft stora problem med …

Championship (England)

Publicerat 2020-11-20 19:20

Rooney bekräftar: "Jag vill ha jobbet som tränare för klubben"

Philipp Cocu sparkades av Derby County. Ersättaren? Ingen mindre än Wayne Rooney - som spelande tränare. Nu vill 35-åringen ta över huvudtränarskapet på permanent basis. Derby County befinner sig på jumboplatsen …

Copyright © Fotboll.com 2024   |