Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Tidigare AIK-försvararen bryter med danska Vejle
Europa (Övrigt)
Foto: Wikimedia Commons

Tidigare AIK-försvararen bryter med danska Vejle

Publicerat 2020-12-30 19:27

Efter knappt ett halvår i Danmark har Alexander Milosevic kommit överens med Vejle BK om att bryta kontraktet. Klubben tackar av svensken på sin hemsida.

Alexander Milosevic har varit runt i ett antal olika klubbar på senare år. Senaste hållplatsen var Danmark och Vejle BK, dit han kom så sent som i somras. Svensken lämnar klubben efter knappt ett halvår, trots att han hade ett kontrakt till sommaren 2022. I avtalet fanns en klausul som innebar att parterna kunde skiljas åt efter sex månader.

”Vejle BK tackar ”Milo” för sin insats på planen och i den röda tröjan och önskar ”Milo” lycka till i framtiden”, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Mittbacken tillhörde AIK-truppen som bärgade SM-guld 2018. Spelaren har tidigare medgett för Expressen att han var på väg att skriva på för en ny resa med den gulsvarta klubben innan pandemins utbrott.

Nu ryktas det om klubbar i Ryssland, Turkiet och Kina.

Milosevic spelade tolv matcher för Vejle BK.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Europa

Publicerat 2022-06-23 21:11

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna

Den som tror att sommaruppehållet är till för att pusta ut och ladda upp inför nästa säsong har inte varit tillräckligt uppmärksam på silly season. Kampen om spelare under transferfönstrets gång kan lustigt nog upplevas som precis lika svettig och dramatisk som ett ligaupplopp. Denna sommaren förmodas en stor mängd högprofilerade …

Europa

Publicerat 2022-06-23 14:45

Summering & analys av toppligorna 2021/2022

Fotbollssäsongen 2021/22 för storlagen ute i Europa börjar lida mot sitt slut. En Champions League-final finns kvar att se fram emot och en mäktig sådan. Men klubblagsfotbollen i världens bästa ligor är över för den här säsongen och efter att Champions League avgörs, så väntar fotbolls-VM i vinter. Men först …

Copyright © Fotboll.com 2023   |