Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Tidigare Chelsea-tränaren planerar återkomst till Premier League
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Tidigare Chelsea-tränaren planerar återkomst till Premier League

Publicerat 2020-11-17 16:26

Antonio Conte testade vingarna utanför Italien och lyckades vinna Premier League, FA cupen och Community Shield med Chelsea. Inter-tränaren utesluter inte en framtida återkomst till England.

Antonio Conte tog sig an tränarjobbet i Juventus inför säsongen 2011/2012 och stod för en makalös insats. Efter tre Serie A-titlar och flertalet cupframgångar lämnade han klubben 2014. Sedan dess har han hunnit representera det italienska landslaget, Chelsea och nu Inter.

Och tiden i London-klubben värderar han högt.

– Jag skulle vilja gå tillbaka till England en dag, både för min och familjens skull, eftersom vi fick uppleva en fantastisk erfarenhet där och skulle vilja uppleva ytterligare en, säger Antonio Conte till The Telegraph.

Italienaren menar dock att han har ett kontrakt att fullfölja i Milano-klubben – ett projekt som han dessutom tror på.

– Jag har denna säsong och nästa år kvar på kontraktet med Inter och jag startade ett projekt här, som jag i ärlighetens namn vill bygga vidare. Jag vill stanna i många år, eftersom vi håller på att bygga grunderna.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |